ΑΘΗΝΑ
01:37
|
25.04.2024
O δικηγόρος Έκτορ Σιπριάνο Παρέδες Ρόμπλες, είχε την "φαεινή" ιδέα να συνουσιαστεί με τη σύντροφό κατά τη διάρκεια της τηλεσύνδεσης...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο δικηγόρος Έκτορ Σιπριάνο Παρέδες Ρόμπλες, συνελήφθη να συνουσιάζεται με τη σύντροφό κατά τη διάρκεια live streaming ακροαματικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με τη New York Post, το βίντεο με τη σεξουαλική δραστηριότητα του δικηγόρου έγινε viral, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό από τον τοπικό δικηγορικό σύλλογο, καθιστώντας το επαγγελματικό μέλλον του αβέβαιο.

Το σοκαριστικό περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο στο Περού συνέβη την περασμένη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μιας ακροαματικής διαδικασίας που αφορούσε στη δράση της συμμορίας “Λος Ζ δε Τσαντσαμάγιο”.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι στο βίντεο-ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Ρόμπλες εμφανίζεται ξαφνικά ολόγυμνος δίπλα σε μία επίσης γυμνή γυναίκα και δίχως κανέναν ενδοιασμό, προχωρούν με ανοιχτή κάμερα σε γρήγορα προκαταρκτικά και κατόπιν σε γενετήσια πράξη, αφήνοντας εμβρόντητους τους συναδέλφους του αλλά και τους δικαστικούς που μετείχαν στην ακροαματική διαδικασία.

Έξαλλος, ο δικαστής Τζον Τσατσούα Τόρες ζήτησε αμέσως να διακοπεί η διαδικασία, κατακεραυνώνοντας τον Ρόμπλες για την αδιανόητη «ασέβειά του απέναντι στο δικαστήριο».

«Αυτός ο δικηγόρος δεν έχει ούτε την τιμή ούτε την αξιοπρέπεια που απαιτεί το επάγγελμά του», στηλίτευσε ο δικαστής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μερικές ώρες αργότερα, ο δικηγορικός σύλλογος της Τζουνίν «καταδίκασε έντονα» τις «χυδαίες πράξεις» και ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό.

Ο Ρόμπλες – που δεν έχει προβεί ακόμα σε δηλώσεις για την άνευ προηγουμένου συμπεριφορά του, αντικαταστάθηκε άμεσα στην υπόθεση, ενώ άγνωστο εξακολουθεί να παραμένει εάν γνώριζε ότι το ερωτικό παιγνίδι του μεταδιδονταν ζωντανά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα