ΑΘΗΝΑ
20:50
|
16.04.2024
Πολιτική συνεννόηση για να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας, προτείνει η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της.
Ïìéëßá ôçò Öþöçò ÃåííçìáôÜ, óå åêäÞëùóç ôïõ ÊéíÞìáôïò ÁëëáãÞò óôïí Ðýñãï ôçò Çëåßáò, ÊõñéáêÞ 9 Öåâñïõáñßïõ 2020 (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ÃÉÁÍÍÇÓ ÓÐÕÑÏÕÍÇÓ)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πολιτική συνεννόηση για να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας, προτείνει η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνει πως «αν οι συνθήκες δείχνουν ότι έρχεται τρίτο κύμα της πανδημίας, τότε δεν αρκεί η πολιτική του εντυπωσιασμού με τα κυβερνητικά στελέχη να τρέχουν σαν «Ράμπο» στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα».

Επίσης τονίζει πως απαιτούνται περισσότερα τεστ και διαφάνεια στα επιδημιολογικά στοιχεία, σωστή ινχηλάτηση που δεν αρκεί να την κάνει η Πολιτική Προστασία, πιστή χρήση των προληπτικών μέτρων, προετοιμασία και ενίσχυση του ΕΣΥ για να ανταποκριθεί και ιατρική κάλυψη ασθενών με covid στο σπίτι από την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Πηγές: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Το ισραηλινό συμβούλιο πολέμου αποφάσισε επώδυνα αντίποινα κατά του Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα