ΑΘΗΝΑ
01:31
|
02.05.2024
Διαψεύδει ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, τις πληροφορίες περί παραίτησης ή απόλυσής του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαψεύδει ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, τις πληροφορίες περί παραίτησης ή απόλυσής του. Κάνει λόγο για φήμες που δεν γνωρίζει πως προέκυψαν ούτε πιο σκοπό εξυπηρετούν και τονίζει ότι συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του.

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία», αναφέρει ο κ. Λιγνάδης.

Υπενθυμίζεται πως η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σήμερα το πρωί αναφέρθηκε σε παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κατόπιν απαίτησης της κ. Μενδώνη. Το Υπουργείο από την πλευρά του απάντησε πως «Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media» αποφεύγοντας να εισέλθει στην ουσία του ζητήματος.

Πηγές: ΣΚΑΪ, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

SAVE ART: Κραυγή απόγνωσης από μαθητές & μαθήτριες του Μουσικού και Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Τον Οκτώβριο του 2024 θα δικαστεί ο Ντεπαρτιέ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα