ΑΘΗΝΑ
00:37
|
16.04.2021
H Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στη "μαύρη λίστα" των 20 χωρών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η νέα αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού Covid-19 στη Σαουδική Αραβία ανάγκασε σήμερα τις αρχές να ανακοινώσουν νέα περιοριστικά μέτρα που αφορούν τους ξένους ταξιδιώτες που επιθυμούν να εισέλθουν στη χώρα αλλά και τις μετακινήσεις των Σαουδαράβων πολιτών προς το εξωτερικό που απαγορεύτηκαν διά θαλάσσης, αέρος και στεριάς ως τις 17 Μαϊου αντί για τις 31 Μαρτίου που ήταν η αρχική ημερομηνία.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι απαγορεύει μέχρι νεωτέρας την είσοδο πολιτών ή ταξιδιωτών τράνζιτ, στρατιωτικών, διπλωματών, υγεινομικού προσωπικού και των οικογενειών τους από τις ακόλουθες 20 χώρες: Αργεντινή, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία, ΗΠΑ, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ιταλία,Πακιστάν, Βραζιλία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Τουρκία, Νότια Αφρική, Σουηδία, Ελβετία, Γαλλία, Λίβανος, Ινδία, Ιαπωνία.

Τα τελευταία σταστιστικά στοιχεία για την πορεία της πανδημίας στην Σαουδική Αραβία κατέγραψαν σήμερα 310 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα τέσσερα θανατηφόρα.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας ανέρχεται σε 368.639. Από αυτά τα 6.383 ήταν θανατηφόρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση για τη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου περιμένει το ΚΙΝΑΛ

Θέλει και λίγο σόου το στραπάτσο

ΣΥΡΙΖΑ: Ορθή η κίνηση Δένδια αλλά δεν αναπληρώνει το κενό στρατηγικής

Ά. Γεωργιάδης: Όποιος αμφισβητήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών δωρίζει το όνομα Μακεδονία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα