ΑΘΗΝΑ
06:45
|
27.04.2024
Επιβεβαίωσε ότι η ρωσική πλευρά αποτάθηκε στην γερμανική κυβέρνηση με το αίτημα για συνδρομή στην παραγωγή του ρωσικού εμβολίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανοικτό άφησε σήμερα το ενδεχόμενο συμμετοχής της Γερμανίας στην παραγωγή του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V πριν καν λάβει την άδεια από την ΕΕ ο Γερμανός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν.

Γενς Σπαν: Ο ομοφυλόφιλος υφυπουργός του Σόιμπλε που θέλει να γίνει  καγκελάριος [εικόνες] | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Ο Γερμανος υπουργός μιλώντας διαδικτυακώς στη διάσκεψη «Ευρώπη-2021» που διοργάνωσαν οι εφημερίδες Die Zeit, Handelsblatt, Der Tagesspiegel και WirtschaftsWoche επιβεβαίωσε ότι η ρωσική πλευρά αποτάθηκε στην γερμανική κυβέρνηση με την παράκληση να αξιολογήσει αν υπάρχει η δυνατότητα να αξιοποιηθούν οι υπάρχουσες στην Γερμανία παραγωγικές δυνατότητες για την παραγωγή του ρωσικού εμβολίου.

Αφησε επίσης ανοικτό το ενδεχόμενο συμπαραγωγής και του κινεζικού εμβολίου, εάν χρειαστεί.

«Μπορούμε να συνδράμουμε εκείνους που θα παράσχουν στοιχεία στην παραγωγή του εμβολίου, το οποίο δεν έχει ακόμη εγκριθεί στην Ευρώπη. Στην περίπτωση αυτή λειτουργούμε επίσης ως διαμεσολαβητές, επειδή αυτήν την πανδημία, μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε σε τελική ανάλυση μόνο από κοινού», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Υγείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Ξεκινούν προγράμματα προληπτικού ελέγχου για 3 μορφές καρκίνου και καρδιαγγειακά νοσήματα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα