ΑΘΗΝΑ
08:26
|
30.09.2023
Ο Μητσοτάκης αναμένεται να μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα για συμφωνία ανάπτυξης της τουριστικής κίνησης Ελλάδας-Ισραήλ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δημιουργία…”τουριστικού διαδρόμου” μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλη σχεδιάζουν οι κυβερνήσεις αμφοτέρων χωρών μέσω μίας “συμφωνίας” στον τομέα του τουρισμού όπου οι δόυ χώρες θα αναγνωρίζουν αμοιβαία τα δικά τους πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ισραηλινής εφημερίδας The Times of Israel και της ισραηλινής ειδησοεγραφικής ιστοσελίδας Walla news η συμφωνία θα κλείσει κατά την διάρκεια επίσκεψης-αστραπή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου.

Νωρίτερα, την ίδια μέρα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός που αντιμετωπίζει τρεις διαφορετικές κατηγορίες για διαφθορά προγραμματίζει να εμφανιστεί σε δικαστήριο της Ιερουσαλήμ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισπανία: Πώς ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός σχημάτισε… αντιπολίτευση

Ποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι στη Ρόδο απαντούν στα ερωτήματα για ελεύθερες παραλίες

Να μην αποφασίζουν οι διακινητές ποιος θα μπει στην Ε.Ε. λέει ο Μητσοτάκης

Ποια μέτρα αποφάσισαν στη Γαλλία κατά του σχολικού εκφοβισμού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα