ΑΘΗΝΑ
17:37
|
24.04.2024
Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρον Κλάιν, έσπευσε να χαιρετήσει την πρόταση Ρόμνεϊ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Γιούτα, Μιτ Ρόμνεϊ, προτείνει μηνιαίο επίδομα μετρητών συνολικού ύψους 4.200 δολαρίων ετησίως για παιδιά ηλικίας 0-5 και 3.000 δολαρίων ετησίως για παιδιά ηλικίας 6-17 ως μέσο για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας.

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρον Κλάιν, έσπευσε να χαιρετήσει την πρόταση Ρόμνεϊ και δήλωσε πως είναι έτοιμος να δει τις λεπτομέρειες του σχεδίου.

«Ανυπομονούμε για το τι ο γερουσιαστής Ρόμνεϊ θα προτείνει. Είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι ότι είναι δυνατή η διακομματική δράση για τη μείωση της παιδικής φτώχειας» ανέφερε συγκεκριμένα το tweet του Κλάιν.

Ενστάσεις διατυπώνονται ωστόσο από Δημοκρατικούς για τον τρόπο χρηματοδότησης του επιδόματος, καθώς ο Ρόμνεϊ έκανε λόγο μεταξύ άλλων για περικοπή κονδυλίων από το Πρόγραμμα Προσωρινής Βοήθειας, γεγονός το οποίο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για πολλούς Δημοκρατικούς.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρόμνεϊ είναι από τους πλέον σκληρούς επικριτές του απερχόμενου προέδρου Τραμπ, ενώ ως κυβερνήτης της Μασαχουσέτης είχε φροντίσει για την προώθηση πολιτικών στήριξης της οικογένειας και του παιδιού.

Πηγές: Axios

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δεμένα τα πλοία την Μ. Τετάρτη – Απεργεί η ΠΝΟ

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Την παραίτηση Νετανιάχου θέλει η Νάνσι Πελόζι

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα