ΑΘΗΝΑ
04:55
|
20.04.2024
Την αφαίρεση της διάταξης που προβλέπει τη μείωση του αριθμού των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς ζήτησαν κατά την ακρόαση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής οι…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αφαίρεση της διάταξης από το νομοσχέδιο Πέτσα-Λιβάνιου που αποτελεί αίτημα των καναλαρχών και προβλέπει τη μείωση του αριθμού των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς από 400 σε 340 ζήτησαν κατά την ακρόαση φορέων στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής οι πρόεδροι των ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΔΟΕΑΠ και ΠΟΣΠΕΡΤ, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Documento.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, Έλενα Ριζεάκου, ξεκαθάρισε ότι η εν λόγω ρύθμιση θα επιφέρει «με μαθηματική ακρίβεια» απολύσεις, γεγονός που με τη σειρά του θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων για τα Ταμεία και ελαστικοποίηση των εργασιακών συνθηκών. «Κι όλα αυτά, σε μια συγκυρία που τα κανάλια έχουν πολλαπλώς ενισχυθεί» παρατήρησε και ζήτησε την αναθεώρηση της διάταξης. «Δεν γίνεται να χάσουμε κι άλλες θέσεις εργασίας» έκρινε.

Απόσυρση της διάταξης ζήτησαν επίσης η Μαρία Αντωνιάδου, πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Σταύρος Καπάκος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα