ΑΘΗΝΑ
10:01
|
29.06.2024
"Εάν σπρώξουν το Ιράν προς αυτή την κατεύθυνση, τότε δεν θα είναι το λάθος του Ιράν αλλά δικό τους" είπε ο Ιρανός αξιωματούχος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ιρανός υπουργός Πληροφοριών Μαχμούντ Αλαβί μιλώντας αργά το βράδυ της Δευτέρας σε κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης ήταν ξεκάθαρος. “Το Ιράν δεν έχει πρόθεση να επιδιώξει πυρηνικά όπλα. Όμως, εάν στριμώξεις μία γάτα στη γωνία, η συμπεριφορά της μπορεί να αλλάξει”

Το πυρηνικό μας πρόγραμμα είναι ειρηνικό και η απόφαση του ανώτατου ηγέτη έχει απαγορεύσει τα πυρηνικά όπλα. Ομως εάν σπρώξουν το Ιράν προς αυτή την κατεύθυνση, τότε δεν θα είναι το λάθος του Ιράν αλλά δικό τους” ανέφερε ο Αλαβί σε συνέντευξη που προκάλεσε αίσθηση εντός και εκτός Ιράν.

Η αποκάλυψη του υπουργού για τη δολοφονία Φαχριζαντέ

Ο Ιρανός υπουργός Πληροφοριών έκανε και άλλη δήλωση που προκάλεσε αίσθηση.

Αποκάλυψε πως ένας Ιρανός στρατιωτικός αξιωματούχος ήταν συνεργός στη δολοφονία του Ιρανού στρατιωτικού και επιστήμονα που θεωρείται “αρχιτέκτονας” του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, του Μοχσέν Φαχριζαντέ που δολοφονήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2020 όπως όλα δείχνουν με καινοτόμο όπλο που εμπεριείχε τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης και πυροδοτήθηκε δορυφορικά, πιθανώς από το Ισραήλ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοινώνουν την Έκθεση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη 2024

Europride Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώνεται σήμερα με την παρέλαση Υπερηφάνειας

Η Νιγηρία καταστρέφει 165 παράνομα διυλιστήρια πετρελαίου σε μία εβδομάδα

Ιράν: Ο μεταρρυθμιστής Πεζεσκιάν προηγείται στις προεδρικές εκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα