ΑΘΗΝΑ
05:17
|
05.10.2023
Την επιβολή ενός «σκληρού» λοκντάουν στην Αττική εισηγήθηκε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. Πρωθυπουργικό διάγγελμα στις 19:30.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την επιβολή ενός «σκληρού» λοκντάουν στην Αττική στα πρότυπα του Μαρτίου εισηγήθηκε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.

Αν και αναμένεται επίσημη ενημέρωση που θα επιβεβαιώσει την σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας για τη λήψη αυστηρότερων μέτρων, η τοποθέτηση το πρωί του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, υπέρ της λήψης πιο σκληρών οριζόντιων μέτρων, προΐδεάζει για τις τελικές αποφάσεις.

Η νέα σκληρή καραντίνα αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου ως τις 25 ή και 28 του μήνα. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την αυστηροποίηση των μέτρων στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές.

Διάγγελμα του πρωθυπουργού στις 19:30

Εν μέσω της προαναφερθείσας αυστηροποίησης των περιοριστικών μέτρων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί σήμερα, στις 19:30, με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες για την πανδημία και τα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Πηγές: CNN Greece, Καθημερινή, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Θα αλλάξουν όλες οι διοικήσεις των νοσοκομείων, λέει ο υπουργός Υγείας

Με διαφάνεια να λειτουργεί ο ΕΟΦ, λέει ο Χρυσοχοΐδης

Απεργία δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων σε νοσοκομεία των ΗΠΑ

Απαγόρευση του καπνίσματος για τις νεότερες γενιές Βρετανών πρότεινε ο Σούνακ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα