ΑΘΗΝΑ
16:14
|
26.04.2024
Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττική, σε έρευνα που έκανε, εντόπισε μισό κιλό κοκαΐνης, μετρητά και ζυγαριές ακριβείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξαιρετική προσαρμοστικότητα επιδεικνύουν τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών, προσαρμόζοντας την αγοροπωλησία με βάση τα δεδομένα των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας.

Σήμερα η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττική, σε έρευνα που έκανε, εντόπισε μισό κιλό κοκαΐνης, την οποία ο συλληφθείς διακινητής είχε επιμελώς κρυμμένη σε ειδική κρύπτη κάτω από τον λεβιέ των ταχυτήτων του αυτοκινήτου του. Ο αλλοδαπός, που παρακολουθούσαν εδώ και πολλές ημέρες οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης σε όλη την Αττική, χρησιμοποιούσε τον κωδικό έξι, ώστε αν πέσει σε κάποιο μπλόκο να έχει μια δικαιολογία για τον λόγο της μετακίνησής του.

Εκτός της ναρκωτικής ουσίας οι αρχές βρήκαν επίσης και 1.500 ευρώ αλλά και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι το κύκλωμα της κοκαΐνης δραστηριοποιούταν με τον συγκεκριμένο τρόπο τουλάχιστον από τον περασμένο Δεκέμβριο και υπολογίζουν ότι καθημερινά, ο διανομέας έκανε τουλάχιστον 10 ντελίβερι ξεκινώντας από τη Μεταμόρφωση –που ήταν η έδρα του κυκλώματος- και έφτανε μέχρι τα νότια προάστια.

Πηγές: Έθνος, CNN Greece

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα