ΑΘΗΝΑ
04:01
|
25.04.2024
Σε διαθεσιμότητα μίας εβδομάδας άνευ αποδοχών τέθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τι Τζέι Ντουκλό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε διαθεσιμότητα μίας εβδομάδας άνευ αποδοχών τέθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τι Τζέι Ντουκλό, μετά την αποκάλυψη ότι απείλησε να βλάψει επαγγελματικά δημοσιογράφο του ειδησεογραφικού ιστότοπου Politico.

Η υπόθεση, που ανέδειξε το διάσημο περιοδικό Vanity Fair, ξεκίνησε όταν ο Ντουκλό απείλησε να καταστρέψει την καριέρα της δημοσιογράφου Τάρα Παλμέρι, που έφερε στο προσκήνιο την σχέση του με την δημοσιογράφο του ενημερωτικού ιστότοπου Axios, Αλέξι Μακάμοντ, που κάλυπτε το ρεπορτάζ των Δημοκρατικών κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο πρόεδρος και το επιτελείο του ενήργησαν αστραπιαία θέτοντας τον Ντουκλό σε διαθεσιμότητα. Ο Μπάιντεν από την πρώτη μέρα του στον Λευκό Οίκο είχε καταστήσει σαφές πως επί προεδρίας του οι απειλές κατά του δημοσιογραφικού κόσμου (που τόσο χαρακτήριζαν την περίοδο Τραμπ) θα απολύονται δίχως «αλλά, ίσως και γιατί».

Αν και δεν έκανε την προειδοποίησή του πράξη η διαθεσιμότητα του Ντουκλό θεωρείται το πρώτο δείγμα πως η νέα διοίκηση επιθυμεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Πηγές: Axios, Politico

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα