ΑΘΗΝΑ
10:05
|
30.06.2024
Κανονικά και χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανοιχτή από τις 13:00 σήμερα, Δευτέρα, έως και τις 19:00 θα είναι η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, όπως ανακοινώθηκε μετά το πέρας της έκτακτης σύσκεψης που έλαβε χώρα στην Πολιτική Προστασία. «Μην κάνετε περιττές μετακινήσεις» ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλίας, σημείωσε πως το κλείσιμο της Εθνικής το πρωί κρίθηκε απαραίτητο για να αποφευχθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Οι Αρχές έκλεισαν την εθνική τα ξημερώματα από το ύψος της γέφυρας της Καλυφτάκη προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η κατάσταση για την Εθνική οδό θα επανεκτιμηθεί το πρωί της Τρίτης. 

Στο μεταξύ, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Καπανδριτίου, από το Καπανδρίτι προς Βαρνάβα, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Κανονικά και χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισίας, σε όλο το μήκος της, όπου είχε δημιουργηθεί πρόβλημα το πρωί, λόγω ακινητοποίησης λεωφορείου στην Κηφισιά.

Ωστόσο, από την Τροχαία συνιστάται στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, εφόσον είναι απαραίτητο να κινηθούν στην περιοχή, ενώ είναι πιθανόν να χρειαστούν αλυσίδες σε κάθετους δρόμους, μετά το Άλσος Συγγρού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Φολέγανδρος: Πέντε τραυματίες από την πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι

Από Δευτέρα, με Ψηφιακή Κάρτα Εργασία σε λιανεμπόριο και βιομηχανία

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 6 Περιφέρειες για σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα