ΑΘΗΝΑ
18:03
|
23.04.2024
Η πριγκίπισσα Λατίφα καταγγέλλει τον εγκλεισμό της σε έπαυλη από το 2018 εκφράζοντας ανησυχία για τη ζωή της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σάλο προκαλεί βίντεο που δημοσιοποίησε απόψε το ΒΒC και στο οποίο η πριγκίπισσα Λατίφα, κόρη του Εμίρη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, φαίνεται να καταγγέλλει ότι είναι φυλακισμένη εδώ και τρία χρόνια και φοβάται για τη ζωή της.

“Βρίσκομαι σε μια έπαυλη. Είμαι όμηρος και αυτή η έπαυλη μετατράπηκε σε φυλακή” φαίνεται να λέει η 35χρονη σε βίντεο που δείχνει να έχει γυριστεί με κινητό τηλέφωνο μέσα σε μια τουαλέτα, εξηγώντας ότι είναι το μοναδικό δωμάτιο με πόρτα την οποία μπορεί να κλείσει.

“Όλα τα παράθυρα είναι σφραγισμένα (…) υπάρχουν πέντε αστυνομικοί έξω και δύο γυναίκες αστυνομικοί μέσα” αναφέρει η Λατίφα.

Princess Latifa

Σε επόμενο σημείο δείχνει να εκφράζει ανησυχία για την ασφάλεια και της ζωή της,προσθέτοντας πως η αστυνομία της έχει πει πως θα παραμείνει κλεισμένη ισόβια.

“Η αστυνομία μου είπε ότι θα είμαι στη φυλακή για όλη μου τη ζωή και δεν θα ξαναδώ ποτέ τον ήλιο. Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο απελπιστική καθημερινά” ανέφερε.

Η ιστορία της Λατίφα και ένα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο έχει προγραμματιστεί να προβληθεί αργότερα απόψε από την εκπομπή Ρanorama του βρετανικού δικτύου.

Δικηγόρος της πρίγκηπισσας μιλώντας στο ΒΒC απηύθυνε έκκληση σε ξένους ηγέτες να πάρουν αποστάσεις από τον εμίρη του Ντουμπάι και αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ώστε να νιώσει την πίεση και να αφήσει ελεύθερη την κόρη του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η διπλωματία του πιτόγυρου έχει και τα όριά της…

Ρεκόρ στους τραυματισμούς εργαζομένων στη SpaceX για δεύτερη χρονιά

Το υπερπλεόνασμα ήρθε από τη φοροληστεία και την ακρίβεια, λέει το ΚΚΕ

Αισιοδοξία ΣΕΒ για τις προοπτικές της βιομηχανίας στο μέλλον

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα