ΑΘΗΝΑ
01:29
|
08.09.2024
Καμία εγγύτητα και επικοινωνία με τον 13χρονο μαθητή διατάσσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και υπό παρακολούθηση από ψυχολόγο αφέθηκε η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ήρε τη διαφωνία που είχε ανακύψει μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως μετά την απολογία της κατηγορούμενης την περασμένη Παρασκευή και με σχετικό βούλευμα αποφάνθηκε ότι η φιλόλογος πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ., απαγόρευση οποιασδήποτε επικοινωνίας μαζί του (διαδικτυακής, τηλεφωνικής και δια ζώσης) καθώς και παρακολούθησή της από ψυχολόγο, όπως είχε προτείνει η εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακρίτρια είχε την άποψη πως η καθηγήτρια πρέπει να προφυλακιστεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να συνεχίσει την αποπλάνηση του 13χρονου.

Η κατηγορουμένη μετά τη διαφωνία που είχε προκύψει για την προσωρινή ή μη κράτηση της βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την απόφαση του Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη φιλόλογος κατηγορείται πως αποπλανούσε τον 13 ετών ανήλικο μαθητή της ενώ έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα σπίτι του. Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του μαθητή εντόπισε στον υπολογιστή του παιδιού της φωτογραφίες με ακατάλληλο περιεχόμενο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την καθηγήτριά του. Η μητέρα κατήγγειλε αμέσως το συμβάν στις Αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα