ΑΘΗΝΑ
01:52
|
08.09.2024
Η Έλενα Ακρίτα καταγγέλλει ότι δέχεται ανώνυμες απειλές στον λογαριασμό της αλλά δεν "ιδρώνει το αυτάκι της"...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Έλενα Ακρίτα καταγγέλλει ότι δέχεται ανώνυμες απειλές στον λογαριασμό της, για τις θέσεις της στην υπόθεση του παραιτηθέντα διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

“Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας, αγάπες μου. Δεν ιδρώνει τόσο εύκολα το κοραλλένιο μου αυτάκι” απάντησε η δημοσιογράφος καθιστώντας σαφές ότι δεν μασάει από απειλές κι ότι θα συνεχίσει να εκφράζει ελεύθερα την άποψή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα ήταν εκείνη που άνοιξε την θρυαλλίδα των εξελίξεων σχετικά με την παραίτηση Λιγνάδη και το τσουνάμι των μετέπειτα αποκαλύψεων στο τερέν του θεάτρου, προαναγγέλλοντας την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο, σε ανάρτησή της η οποία διαψεύτηκε από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν πυρά με την Μενδώνη να διαψεύδει (ως συνήθως) και την Ακρίτα τελικά να δημοσιεύει και άλλη καταγγελία που αφορούσε σε αντιδεοντολογική πρόσληψη στο Εθνικό του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη-Ηλία Λιγνάδη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα