ΑΘΗΝΑ
08:55
|
05.10.2024
Αίτημα προς τον Λευκό Οίκο ώστε να ξεκινήσουν οι επαφές με τη νέα κυβέρνηση έκανε η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίτημα προς τον Λευκό Οίκο ώστε να ξεκινήσουν οι επαφές με τη νέα κυβέρνηση έκανε η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον, Ανατόλι Αντόνοφ. 

«Έχουμε ήδη στείλει αιτήματα σε αυτούς (Λευκός Οίκος). Για να οργανώσουμε τις πρώτες επαφές και να αρχίσουμε να διευκρινίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε μαζί», δήλωσε ο Αντόνοφ στο κανάλι Soloviev Live.

Ο Αντόνοφ είπε ότι βασίζεται στην πρόοδο της ιρανικής πυρηνικής συμφωνίας υπό την νέα κυβέρνηση Μπάιντεν και στην πραγματιστική συνεργασία με την Ουάσινγκτον σε αυτό και σε πολλά άλλα θέματα.

«Βλέπω ότι η πίεση σε εμάς θα συνεχιστεί, σκληρή πίεση, ειδικά στον χώρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πιθανώς στον χώρο της θρησκευτικής ελευθερίας, θα κατηγορηθούμε και πάλι για γνωστές αμαρτίες για τις οποίες γνωρίζετε» δήλωσε ο πρέσβης.

«Ένα παράδειγμα που βγαίνει στην επιφάνεια είναι η πυρηνική συμφωνία του Ιράν. Ο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να επιστρέψει σε αυτή, δεν είναι απολύτως σαφές πώς θα γίνει αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δηλώνεται, αυτή είναι η πολυμερής αλληλεπίδραση και είμαστε έτοιμοι για αυτό. Ελπίζω ότι στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει πρόοδος προς αυτήν την κατεύθυνση» σημείωσε ο πρέσβης.

Πηγή: Sputnik News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ομιλία Χαμενεΐ στην Τεχεράνη: «Ο μαρτυρικός θάνατος του Νασράλα θα ενισχύσει τη δύναμή μας»

Κάσες με κρασιά από την έρημο Νεγκέβ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την έγκριση εξαγωγής βομβών στο Ισραήλ

Φρουροί της Επανάστασης: Μπορούμε να χτυπήσουμε όλες τις ενεργειακές υποδομές του Ισραήλ

Η Κομισιόν προχωρά σε δασμούς στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα παρά την αντίθεση της Γερμανίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα