ΑΘΗΝΑ
06:19
|
03.10.2023
Με αφορμή τη δημοσίευση “επώνυμης καταγγελίας” από τον σκηνοθέτη με το όνομα Σταμάτης Λινάρδος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αγωγή και μήνυση θα καταθέσει η Έλενα Ακρίτα εναντίον του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, της ιστοσελίδας του in.gr αλλά και του σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδου. Με ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος προσφεύγει στη δικαιοσύνη μετά την “επώνυμη καταγγελία” που δημοσίευσε το in.gr από ένα σκηνοθέτη ονόματι Σταμάτη Λινάρδο που ισχυρίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα και ο Παύλος Χαϊκάλης “του έκοψαν την καριέρα”. 

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

Λευτεράκη Χαραλαμπόπουλε, σου έρχεται μήνυση και αγωγή μανάρι μου. Και σε σένα και στο in.gr

Δολοφονία χαρακτήρα σε μένα ούτε που να την διανοηθείς. Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες.

O Λευτεράκης Χαραλαμπόπουλος του in.gr συνεχίζει την επίθεση στο πρόσωπο μου βάζοντας άτομο του οποίου το όνομα πρώτη φορά ακούμε ο Γιώργος Κυρίτσης κι εγώ, να μας κατηγορήσει ότι τον διώξαμε λέει από τηλεοπτική δουλειά. Τον τύπο αυτόν ούτε στη φάτσα δεν τον ξέρουμε, ούτε χαίρω πολύ δεν έχουμε πει.

Πρόκειται για σίριαλ που ο Γιώργος έγραψε, εγώ ήμουν σύμβουλος σεναρίου κι ούτε έξω από το πλατό των γυρισμάτων δεν είχα περάσει ποτέ.

Κι επειδή ο παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει.

Δηλαδή ο υπεύθυνος σκηνοθέτης Δημήτρης Σοφιανόπουλος, ο διευθυντής παραγωγής Μιχάλης Δεναξάς και ο παραγωγός της Stefi Films Βιτόριο Πιετρα. Και φυσικά όλοι οι άξιοι ηθοποιοί που έλαβαν μέρος στην σειρά.

Αγωγή επίσης θα κάνουμε και στην ιστοσελίδα in.gr και τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο για την άθλια και συκοφαντική εμπλοκή του ονόματος σε οποιοδήποτε περιστατικό έγινε και το οποίο αποδεδειγμένα αγνοούμε. Και μάλιστα ο συντάκτης του κατάπτυστου αυτού κειμένου παραβίασε όλες τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας διότι δεν μάς πήρε καν ένα τηλέφωνο για να διασταυρώσει την είδηση.

Θα τα πούμε στα δικαστήρια λοιπόν και με τον τύπο αυτόν και με το in.gr.

1. Λευτεράκη, ήδη μίλησα με τον διευθυντή παραγωγής κ. Μιχάλη Δεναξά και επιβεβαιώνει ακριβώς αυτά που έγραψα εδώ. Και τα επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι.

2. Λευτεράκη, ο Γιώργος μίλησε τώρα και με τον παραγωγό της Stefi Films Vittorio Pietra. Δεν ξέρει καν αυτόν τον τύπο και δηλώνει ότι θα επιβεβαιώσει όπου δει τα λεγόμενα μας.

Όσο για μας τις εξετάσεις μας τις έχουμε δώσει και είναι εκατοντάδες οι συνεργάτες μας στην τηλεόραση που θα καταθέσουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό μας.

Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Λευτερακη Χαραλαμπόπουλε, σου έρχεται μήνυση και αγωγή μανάρι μου. Και σε σένα και στο in.gr. Δολοφονία χαρακτήρα σε…

Posted by Elena Akrita on Monday, February 22, 2021
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκλεισε ο κύκλος για την ελληνική έκδοση του Foreign Affairs

Στο σφυρί η επιστολή του Κολόμβου που ανακοίνωσε την ανακάλυψη της Αμερικής

Οργισμένοι οι Villagers of Ioannina City με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Γιατί κλείνουν τα υπέροχα καφέ των μουσείων;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα