ΑΘΗΝΑ
14:44
|
20.04.2024
Εκτός ΥΠΠΟ με πρόφαση επικείμενο χειρουργείο για παλιό ατύχημα φαίνεται πως μένει η σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτός καθηκόντων για καιρό φαίνεται πως θα μείνει η επικοινωνιακή σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού, Άννα Παναγιωταρέα που υφίσταται και αυτή μέρος των επιπτώσεων από τον σάλο που προκαλούν στο πανελλήνιο οι αποτρόπαιες αποκαλύψεις γύρω από τις κατηγορίες για κατά συρροή βιασμούς παιδιών και εφήβων από τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης της “Καθημερινής” αναφέρουν πως αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η ιδιότητα της “συνεργάτιδας” της υπουργού με πρόφαση ένα “ατύχημα” που “επιδείνωσε υπάρχον”. Η αφορμή αυτή φαίνεται πως θα οδηγήσει την Αννα Παναγιωταρέα στο χειρουργείο και προβλέπεται να έχει “μακρά ανάρρωση” και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “θα παραμείνει εκτός ΥΠΠΟ για μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Image

Η ίδια πηγή δεν παραλείπει να συνδέσει την εξέλιξη με τους “ατυχείς χειρισμούς” και τις συμβουλές που φέρεται να έδωσε η συνεργάτιδα της υπουργού Πολιτισμού στην υπόθεση Λιγνάδη καθώς και την έκφραση της υπουργού ότι εξαπατήθηκε από “έναν επικίνδυνο άνθρωπο”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα