ΑΘΗΝΑ
15:43
|
20.04.2024
"θα αντισταθούμε στους καταπιεστές του κόσμου!" διαβεβαίωσε σήμερα ο Ιρανός ταξίαρχος Ισμαΐλ Kαανί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Θα συνεχίσουμε με τιμή και υπερηφάνεια στο μονοπάτι του στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί και θα αντισταθούμε στους καταπιεστές του κόσμου!” διαβεβαίωσε σήμερα ο Ιρανός ταξίαρχος Ισμαΐλ Kαανί, διοικητής της Δύναμης Quds στη διάρκεια Συνδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στην Τεχεράνη.

US Rep. Ilhan Omar (D-MN) (L) talks with Speaker of the House Nancy Pelosi (D-CA) during a rally with fellow Democrats before voting on H.R. 1, or the People Act, on the East Steps of the US Capitol on March 08, 2019 in Washington, DC. (AFP photo)

“Το μονοπάτι της αντίστασης γίνεται καθημερινά ισχυρότερο, εν αντιθέσει με την κατάσταση των Αμερικανών στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, και του σιωνιστικού καθεστώτος, που έχει χτίσει τριγύρω του τείχος για ασφάλεια’ τόνισε ο Ιρανός ταξίαρχος.

Επανέλαβε ότι ο προκάτοχός του είχε μιλήσει στους εχθρούς του Ιράν με την πιο δυνατή γλώσα τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο όπλο του ήταν “η λογική και η δύναμη της έκφρασης”.

“Μίλησε στον καθένα με τη δική του γλώσσα” πρόσθεσε ο σημερινός επικεφαλής των δυνάμεων αλ Κουντς επισημαίνοντας πως ο δολοφονηθείς (στις 3 Ιανουαρίου 2020 από τις ΗΠΑ) στρατηγός ήταν στην “πρώτη γραμμή του πολέμου κατά των τρομοκρατών”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα