ΑΘΗΝΑ
17:04
|
18.04.2024
Τα ΜΑΤ δεν δίστασαν να ρίξουν χημικά ακόμη και μέσα στο σταθμό του Μετρό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εκτεταμένη χρήση χημικών ακόμη και στην είσοδο του μετρό στην Ομόνοια (!) προέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ μετά τις 18.30 το απόγευμα προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να καταστείλουν συγκέντρωση εκατοντάδων ατόμων υπέρ του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η επέμβαση της αστυνομίας έγινε μετά από πορεία υπέρ του απεργού πείνας και δίψας στο πλαίσιο της 7ης Πανελλαδικής ημέρας αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι άγριες διαθέσεις των ΜΑΤ κατά διαδηλωτών καταγράφονται σε απόσπασμα βίντεο που ανήρτησε η ειδησογραφική ιστοσελίδα The Toc

Χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την επέμβαση των ΜΑΤ στο σταθμό της Ομόνοιας ανέβασε και το Sputniknews.gr

https://cdn1.img.sputniknews.gr/img/07e5/02/1a/9754561_0:0:1280:720_768x0_80_0_1_00bee33df940154325bfcc8eafece422.jpg.webp

Κρίσιμη η κατάσταση του Δημήτρη Κουφοντίνα

Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα κρίνεται ιδιαιτέρως εύθραυστη.

Ο κατ’ επιλογήν γιατρός του απεργού πείνας Θοδωρής Ζδούκος είχε απευθύνει χτες δραματική έκκληση στην πολιτική ηγεσία της χώρας προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα του απεργού για τη μεταγωγή του στις Φυλακές Κορυδαλλού.

“Αυτό είναι σημαντικότερο από οιοδήποτε “πολιτικό κόστος” είχε τονίσει σε γραπτή ανακοίνωσή του. καταλήγοντας: “Δεν είναι η ώρα της μνησικακίας. Ζητώ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων να το αντιληφθούν και να αρθούν στο ύψος της περίστασης. Μια ζωή κερδισμένη είναι σημαντικότερη από οποιοδήποτε πολιτικό κόστος”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα