ΑΘΗΝΑ
09:53
|
25.04.2024
Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος στην Αριστοτελία Πελώνη.
Ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλάει σε πολιτική εκδήλωση, που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, με θέμα: «Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα για μια δίκαιη ανάπτυξη», στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος στην Αριστοτελία Πελώνη σχετικά με την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε συγκεκριμένα:

«Η κα Πελώνη οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες εάν θεωρεί «αυτόκλητους συνηγόρους» του Κουφοντίνα, πέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, και τους βουλευτές της ΝΔ κ. κ. Κουμουτσάκο και Τζαβάρα, το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ, το Μέρα 25, την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τον Συνήγορο του Πολίτη, τη Διεθνή Αμνηστία και τους εκατοντάδες νομικούς και ακαδημαϊκούς που ζητούν την τήρηση του νόμου.»

«Είναι πια φανερό ότι ο κος Μητσοτάκης έχει επιλέξει τη στρατηγική της έντασης. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η τεχνητή όξυνση και η επαναφορά των γελοίων ισχυρισμών του για τον ΣΥΡΙΖΑ, μήπως και ξεχαστεί το μπάχαλο στην πανδημία, η κατάρρευση της οικονομίας και οι βαρύτατες πολιτικές ευθύνες του ίδιου για το σκάνδαλο Μενδώνη – Λιγνάδη» συμπλήρωσε ο κ. Ηλιόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Πελώνη, κατά τη διάρκεια του κυβερνητικού είχε χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα «αυτόκλητο συνήγορο του πολυϊσοβίτη», αναφερόμενη στην υπόθεση του απεργού πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Διώξεις σε 18 «ανθρώπους» του Τραμπ για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020

Μετά τις Ευρωεκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα