ΑΘΗΝΑ
23:33
|
24.04.2024
Τέλος εποχής για τον Ζοσέπ Μπαρτομέου αλλά και για άλλα πρώην διοικητικά στελέχη της ομάδας που εμπλέκονταν στο σκάνδαλο "Barcagate".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μπαρτομέου, αλλά και των Όσκαρ Γκράου (πρώην διευθύνων σύμβουλος) και Ρομά Γκόμεθ Πόντι (επικεφαλής του νομικού επιτελείου) προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές στην Ισπανία, στο πλαίσιο των ερευνών, για το διαβόητο σκάνδαλο “Barcagate”.

Πρόκειται για μια υπόθεση η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας πέρυσι και στην οποία φέρεται η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου να πλήρωνε συγκεκριμένους λογαριασμούς στα social media, προκειμένου να καθυβρίζουν και να ασκούν σκληρή κριτική εναντίον των παικτών της ομάδας και κυρίως κατά των Μέσι, Πικέ αλλά και πρώην διοικητικών στελεχών.

Σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ οι σκανδαλώδεις λογαριασμοί φέρεται να πληρώνονταν από τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Η “13 Ventures”, η εταιρεία που ανέλαβε το έργο των τρολ, φέρεται να έλαβε ένα εκατομμύριο ευρώ, για να καθυβρίζει τους παίκτες και να αποθεώνει τον Μπαρτομέου και τη διοίκηση.

Το πρωί της Δευτέρας ειδικό τμήμα της αστυνομίας έκανε έφοδο στα γραφεία της ομάδας στο Καμπ Νου. O Mπαρτομέου, ο οποίος κατηγορείται για διαφθορά, συνελήφθη στην οικεία του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή πολιτικών στη Λαμπαδηδρομία: Παραβίαση θεμελιωδών αρχών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα