ΑΘΗΝΑ
16:40
|
21.09.2024
Μετά τη στάση της Τατιάνας Στεφανίδου στην υπόθεση Λιγνάδη εταιρεία ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη χορηγία από την εκπομπή της δημοσιογράφου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σάλο προκάλεσε η παρουσιάστρια Τατιάνας Στεφανίδου με τα όσα ανέφερε προ ημερών για τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, με αποτέλεσμα σήμερα εταιρεία χορηγός της εκπομπής ήδη αντέδρασε και ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη χορηγία προς την εκπομπή.

Πρόκειται για τη Nak Shoes η οποία απαντώντας σε χρήστες στο facebook σημείωσε: «Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».

 «Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο. Ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά. Το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της αποτυχίας, της απόγνωσης και θα πούμε κιόλας για το πώς πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της στο Alpha η Τατιάνα Στεφανίδου.

Σχόλιο στο Facebook

 

Παράλληλα η τηλεπαρουσιάστρια είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση με την τουλάχιστον άτοπη σύγκριση της προφυλάκισης του κατηγορούμενου Δημήτρη Λιγνάδη με την εργασία στον τομέα μεταγλώτισσης και συγκεκριμένα στην παιδική σειρά που άφησε ιστορία, τα «Στρουμφάκια».

Αφορμή στάθηκε η απάντηση του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, όπου σχολιάζοντας με ανάρτησή του την ολομέτωπη επίθεση στο πρόσωπό του από τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός», ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε μεταξύ άλλων: «Λυπάμαι. Σε γνώρισα στα στρουμφάκια της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα. 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή».

Πηγές: Αυγή, Μακεδονία

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χεζμπολάχ: Νέο μπαράζ ρουκετών κατά του Ισραήλ

Το Διεθνές Απελευθερωτικό Μέτωπο καταγγέλει την Γαλλία για άγρια βία εναντίον ιθαγενών

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Σάββατο εώς Κυριακή πρωί λόγω εργασιών

Μιχάλης Κατρίνης: Ζήτημα επιβίωσης για τη χώρα το ζωντάνεμα της επαρχίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα