ΑΘΗΝΑ
15:15
|
12.06.2026
Διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα θα κάνει από αύριο ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Νίκος Νουρής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνάντηση με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, θα έχει αύριο κατά τη διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Νίκος Νουρής.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη 1 μμ στο κτίριο του υπουργείου Μετανάστευσης στην Αθήνα και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο υπουργοί θα συζητήσουν θέματα σχετικά με το υπό διαπραγμάτευση νέο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Μετανάστευση, αλλά και θα παρουσιάσουν τις βέλτιστες πρακτικές της κάθε χώρας σε θέματα μετανάστευσης, με στόχο να υπάρξει στενότερη διμερής συνεργασία.

Την Τρίτη ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου θα μεταβεί στη Σάμο, συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του υπουργείου Μετανάστευσης, Μάνο Λογοθέτη, προκειμένου να επισκεφθούν το υπάρχον κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στο Βαθύ και τη θέση Ζερβού, όπου θα λειτουργήσει το νέο ΚΥΤ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κατηγορίες κατά των RSF για δολοφονίες αμάχων σε επιθέσεις με drones στο Σουδάν

Καταγγελία Καρυστιανού για ΔΣΑ: «Ακύρωσαν εκδήλωση για κομματικούς λόγους»

Ο Μάκης Βορίδης πρόεδρος της Eπιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος

ΗΠΑ-Ιράν: Προσχέδιο που δείχνει επικράτηση των βασικών διεκδικήσεων της Τεχεράνης, έδωσε το Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα