ΑΘΗΝΑ
04:46
|
27.04.2024
Οι δύο δράστες είναι δύο αδέρφια 19 και 25 ετών ενώ τα θύματα είναι δύο 15χρονες ξαδέρφες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια αποτρόπαια υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς μια 15χρονη μαθήτρια καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στη Δυτική Αττική. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουν γνωστοποιηθεί, η 15χρονη καθόταν σε μια πλατεία μαζί με τη συνομήλικη ξαδέρφη της μαζί με έναν 25χρονο και τον 19χρονο αδερφό του. Οι τέσσερίς τους κατανάλωσαν πολύ αλκοόλ και όταν τα δυο κορίτσια ζαλίστηκαν, οι δύο άνδρες φέρονται να τα οδήγησαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Ο 19χρονος κατηγορείται ότι βίασε το ένα από τα δύο κορίτσια και ο 25χρονος καταγγέλλεται ότι προσπάθησε να κάνει το ίδιο εις βάρος του δεύτερου κοριτσιού αλλά αποτυχημένα καθώς το κορίτσι σημειώνει ότι αντιστάθηκε σθεναρά.

Μετά τον βιασμό του κοριτσιού, που σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Έθνος και του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 βεβαιώθηκε από πραγματογνώμονα, ο 19χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και προφυλακίστηκε ενώ ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τα δύο κορίτσια βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και υποστηρίζονται από ψυχολόγους της αστυνομίας.

Πηγές: Έθνος, News247

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα