ΑΘΗΝΑ
19:41
|
25.04.2024
Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας κατέθεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, σχετικά με την δημοσιοποίηση στοιχείων πολίτη από τον βουλευτή της ΝΔ, Κ. Κυρανάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη κατέθεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχετικά με την δημοσιοποίηση στοιχείων πολίτη, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικούς το μεσημέρι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη, από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Ο κ. Τσακαλώτος θέτει προς τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, τα εξής ερωτήματα: Πώς γνώριζε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,τα στοιχεία και τις πολιτικές πεποιθήσεις του πολίτη, εάν τα στοιχεία αυτά διανεμήθηκαν σε βουλευτές από την Νέα Δημοκρατία, εάν ο υπουργός προτίθεται να διερευνήσει το ενδεχόμενο διαρροής από την ΕΛΑΣ και σε αυτή την περίπτωση γιατί γνωρίζει και καταγράφει η αστυνομία τις πολιτικές πεποιθήσεις ενός ατόμου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά επίσης εάν τηρούνται φάκελοι κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων, καθώς και εάν η διαρροή των στοιχείων του πολίτη από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, αποτελεί παράνομη ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επιχειρώντας να καλύψει το όργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας κατά πολιτών στη Νέα Σμύρνη προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου αθλιότητα, βάζοντας στο στόχαστρο τον πολίτη που ξυλοκοπήθηκε άγρια, κατονομάζοντας τον δημοσίως και καταλήγοντας να λέει ότι επιχείρησε να αποσπάσει το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού, ισχυρισμός που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μακρόν: Η Ευρώπη κινδυνεύει να πεθάνει

«Η Ευρώπη το σπίτι μας» μένει χωρίς στέγη σε Ισπανία και Πορτογαλία

Με προσάρτηση της Δυτικής Όχθης απειλεί Ισραηλινός ακροδεξιός υπουργός

Οι Financial Times ανακαλύπτουν την ψεύτικη ανάπτυξη στην Ελλάδα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα