ΑΘΗΝΑ
22:36
|
19.04.2024
Ο Πραγιούθ Τσαν-ότσα το έκανε για να αποφύγει τις ερωτήσεις τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου με τον τρόπο που επέλεξε να αποφύγει τις ερωτήσεις τους για τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.  

Ο Πραγιούθ Τσαν-ότσα, απόστρατος στρατηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ταϊλάνδης και πρωθυπουργός από το 2014 μετά από πραξικόπημα, ψέκασε με αντισηπτικό τους δημοσιογράφους για να αποσπάσει την προσοχή τους και να αποχωρήσει από τη δική του συνέντευξη Τύπου. Δείτε τη σκηνή:

Οι ερωτήσεις που έφεραν σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης ήρθαν μετά την φυλάκιση, την περασμένη εβδομάδα, τριών υπουργών της κυβέρνησής του για εξέγερση κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων πριν από επτά χρόνια.

“Έχετε τίποτα άλλο να ρωτήσετε; Δεν ξέρω τι με ρωτάτε, δεν έχω δει κάτι. Αυτό δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζει πρώτα ο πρωθυπουργός;”, είπε ο Πραγιούθ Τσαν-ότσα και στη συνέχεια πήρε το αντισηπτικό και άρχισε να ψεκάζει.

Ο απόστρατος στρατηγός είναι γνωστός για τις κωμικές υπεκφυγές του σε δύσκολες ερωτήσεις δημοσιογράφων αλλά και για τις συχνές επιθέσεις του σε βάρος των ΜΜΕ. Μετά το σκηνικό με τον ψεκασμό ο Πραγιούθ Τσαν-ότσα εμφανίστηκε να μιλά με την ίδια ομάδα των δημοσιογράφων, να τους μιλάει δυνατά εμφανώς ενοχλημένος και να τους ψεκάζει εκ νέου πριν να αποχωρήσει τελικά.

Πηγή: BBC, Reuters

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα