ΑΘΗΝΑ
10:27
|
26.04.2024
Εκπρόσωπος της οικογένειας ενημέρωσε ότι η Σάρα Νετανιάχου εισήχθη σε νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ματαιώθηκε η επίσκεψη του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μετέδωσε ο δημόσιος ισραηλινός ραδιοσταθμός Kan.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν χθες, Τετάρτη (9/3) στη σχεδιαζόμενη επίσκεψη λέγοντας πως ο Νετανιάχου θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο του Αμπού Ντάμπι σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ αλ-Ναχγιάν.

Σχολιαστές θεώρησαν ότι η επίσκεψη αυτή είναι μια ευκαιρία για τον Νετανιάχου να ενισχύσει τα διπλωματικά διαπιστευτήριά του ενόψει των ισραηλινών εκλογών της 23ης Μαρτίου.

Νωρίτερα σήμερα ωστόσο, ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως η σχεδιαζόμενη επίσκεψη μπορεί να αναβληθεί ή να ματαιωθεί εξαιτίας ζητημάτων σχετικά με το δρομολόγιο που θα ακολουθήσει το αεροπλάνο μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και εξαιτίας ασθένειας της συζύγου του πρωθυπουργού του Ισραήλ.

Η Σάρα Νετανιάχου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της οικογένειας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η 62χρονη Σάρα Νετανιάχου θα παραμείνει για μερικές ημέρες στο νοσοκομείο Χασάντα της Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο πλευρό της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Για νέα τοπία έντασης προειδοποίησε τον Μπλίνκεν ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών

Με τον Ιερώνυμο ο Μητσοτάκης, στα νησιά ο Κασσελάκης

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα