ΑΘΗΝΑ
05:09
|
13.07.2026
“Μη ρίχνετε άλλο λάδι στη φωτιά, θα θρηνήσουμε θύματα”, είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της, ζητάει από τον πρωθυπουργό να αποφύγει “μια στημένη σύγκρουση με την αξιωματική αντιπολίτευση, με βιαιότητες και όξυνση και θύματα την κοινωνία και τη δημοκρατική ομαλότητα” και προτείνει στον κ. Μητσοτάκη αντί της να απαντήσει στην αυριανή ώρα του Πρωθυπουργού στον αρχηγό τη Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προχωρήσει με βάση το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής σε ενημέρωση και συζήτηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για την κατάσταση στη χώρα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

“Κύριε Μητσοτάκη παίζετε με τη φωτιά. Αποτύχατε στο μέτωπο της πανδημίας, βυθίζετε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις στην ανασφάλεια. Επιχειρείτε να καλύψετε την αδυναμία σας μέσα από την πόλωση και τον διχασμό. Επιλέγετε μια στημένη σύγκρουση με την αξιωματική αντιπολίτευση, με βιαιότητες και όξυνση και θύματα την κοινωνία και τη δημοκρατική ομαλότητα” αναφέρει ειδικότερα η κ. Γεννηματά στη δήλωσή της.

Και προσθέτει: “Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε αδιέξοδο. Μη ρίχνετε άλλο λάδι στη φωτιά, θα θρηνήσουμε θύματα. Σας καλώ, αντί της συζήτησης μόνο με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να προχωρήσετε με βάση το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής σε ενημέρωση και συζήτηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για την κατάσταση στη χώρα. Να εκτονώσουμε την ένταση, να επαναφέρουμε τη συζήτηση στα προβλήματα. Μην καταστρέφετε τη χώρα. Αφουγκραστείτε την πραγματική αντίδραση των πολιτών”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα