ΑΘΗΝΑ
00:13
|
04.06.2023
Το βλέπουν στο υπουργείο Πολιτισμού; Ένα αίτημα από… απόσταση ασφαλείας από τους πάντες και τα πάντα!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Παρακαλώ, Παραιτηθείτε!”  γράφει το πανό στο ρετιρέ επί της Ζαΐμη που αντικρίζει το υπουργείο Πολιτισμού την έδρα της Λίνας Μενδώνη. “Αλιεύσαμε” τη φωτογραφία από το Facebook με το σχόλιο: “Είδε κι απόειδε ο άνθρωπος, είπε να το κρεμάσει και στο μπαλκόνι του μήπως και…”.

"Παρακαλώ παραιτηθείτε!"Εμφανίστηκε σήμερα στο ρετιρέ επι της Ζαΐμη που βλέπει το Υπουργείο Πολιτισμού. Είδε κι απόειδε ο άνθρωπος, είπε να το κρεμάσει και στο μπαλκόνι του μήπως και…

Posted by Stathis Gkotsis on Thursday, March 11, 2021

Μια διαμαρτυρία από ψηλά που δεν παραβιάζει κανένα περιοριστικό μέτρο, μένει αναρτημένη και όταν ο ήλιος δύση και τηρεί με ευλάβεια την κοινωνική αποστασιοποίηση. “Μήπως να γενικευτεί;”, σχολίασε μία χρήστης κάτω από την ανάρτηση. Δεν είναι κακή ιδέα αφού σίγουρα η διαμαρτυρία δεν κινδυνεύει από κάποια επέμβαση με εξαίρεση να καταγραφεί στον “σκληρό δίσκο” κάποιου ιπτάμενου drone πάνω από τη γειτονιά των Εξαρχείων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πλαστικά ζόμπι…

«Μια μέρα γιε μου, όλα αυτά θα είναι δικά σου» - Σκίτσα με αφορμή την προσπάθεια για μια νομικά δεσμευτική παγκόσμια συνθήκη για τα πλαστικά.
ΣΥΝΑΦΗ

Hola Flamenco Festival: Ο flamenco παλμός της Ελλάδας χτυπά ξανά στην Αθήνα

Ένοπλοι κατέλαβαν το μουσείο του Χαρτούμ

Ιταλία: Περιορισμοί σε πλοία ΜΚΟ που δρουν για τη διάσωση μεταναστών

Τι διακυβεύεται από την έκρηξη βίας στο Κόσοβο;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα