ΑΘΗΝΑ
10:59
|
24.09.2024
Αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσαν απόπειρες φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για συγκάλυψη ευθυνών στο θάνατο του 23χρονου Ιάσωνα με αποκορύφωμα την εκπομπή της Στεφανίδου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την έντονη διαμαρτυρία του για την προσπάθεια φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ να δολοφονήσουν για δεύτερη φορά τον 23χρονο Ιάσωνα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα από αυτοκίνητο της βουλευτή της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Επαναφέρει στο προσκήνιο σφοδρές επικρίσεις για συγκάλυψη ευθυνών σχετικά με τον τραγικό θάνατο που βρήκε πριν λίγες μέρες ο 23χρονος Ιάσονας σε τροχαίο δυστύχημα έξω από την πύλη της Βουλής, επισημαίνοντας: “

Ένας νεαρός 23 χρονών έχασε τη ζωή του στο κεντρικότερο και καλύτερα φυλασσόμενο σημείο της πόλης, με τις ευθύνες, από τη δράση ως τη συγκάλυψη, να βαραίνουν αυτούς ακριβώς που είναι επιφορτισμένοι να φροντίζουν για την ασφάλεια-και των δρόμων και της Δημοκρατίας. Το γεγονός επιχειρήθηκε πρώτα να θαφτεί κάτω από ένα πέπλο σιωπής, μια ομερτά που έσπασε μόνο από “τα κάτω”: από αυτόπτες μάρτυρες και από τα σόσιαλ μίντια”.

Και η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 συνεχίζει:

“Σήμερα ο νεκρός Ιάσονας επιχειρείται να ξαναδολοφονηθεί: αυτή τη φορά από φιλοκυβερνητικά Μέσα και επιστρατευμένα κομματικά τρολς που ξεδιπλώνουν όλα τα όπλα του Εφαρμοσμένου Γκαιμπελισμού για να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, να ξεπλύνουν προσεκτικά τους ενόχους και να ρίξουν το φταίξιμο στο θύμα, κόντρα σε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις ευθύνες του θύτη, ο οποίος επιχειρείται να σβηστεί τελείως από το κάδρο των ευθυνών.

Το σκοτάδι της ηθικής των ανθρώπων που εμπλέκονται σε αυτή την εκστρατεία δε μας ενδιαφέρει -ας το λύσουν με τις Ερινύες τους. Το σκοτάδι όμως που πέφτει στη Δημοκρατία από αυτές τις πρακτικές τις οποίες η κυβέρνηση αν δεν ενορχηστρώνει, ανέχεται, θα το διαλύσουμε. Με άπλετο φως”.

Αφορμή για αυτή την ανακοίνωση έδωσε νωρίτερα σήμερα η προσπάθεια της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου σε εκπομπή που έχει στον ALPHA TV

Τατιάνα Στεφανίδου

Η Στεφανίδου επιχείρησε δήθεν “ανάλυση” του βίντεο με το τροχαίο έξω από τη Βουλή. Καμώθηκε δε την “ανήξερη” και ρωτούσε το κοντρόλ εάν το βίντεο έτρεχε με την… σωστή ταχύτητα ώστε να δημιουργήσει την εντύπωση πως στην τελική έφταιγε το θύμα επειδή “πήγαινε με ταχύτητα”! Αδίστακτη, για μία ακόμη φορά, η Στεφανίδου σταματούσε καρέ- καρέ το βίντεο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Βλέπουμε στο βίντεο ότι πάει χωρίς να σταματήσει καθόλου και με τρομερή ταχύτητα το παιδί και πέφτει πάνω του»!

Η χυδαία προσπάθεια προκάλεσε καταιγιστικά αρνητικά σχόλια εναντίον της στο Τουίτερ, δημιουργώντας “τάση” (trend) με πάνω από 7.400 σχόλια και αναρτήσεις

.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ: Σήμερα το debate των έξι υποψηφίων

Λίβανος: Φόβοι για περιφερειακή σύγκρουση στον απόηχο της μεγάλης ισραηλινής επίθεσης

Πάλι έρμαιο του Ματέο Ρέντσι η ιταλική Κεντροαριστερά;

Λίβανος: 500 νεκροί, 1.645 τραυματίες από τις ισραηλινές επιθέσεις- Νέα επιδρομή στη Βηρυτό (UPD)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα