ΑΘΗΝΑ
12:40
|
18.04.2024
Ο Πούτιν θυμίζει στον Μπάιντεν τα εγκλήματα των ΗΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το “Κοσμοδρόμιο” παρουσιάζει σε απόδοση στα ελληνικά την πλήρη απάντηση του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, στους ισχυρισμούς του Τζο Μπάιντεν.

Πρόκειται για την πρώτη τοποθέτηση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν σχετικά με την περιβόητη πλέον καταφατική απάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο ερώτημα αν ο Ρώσος ομόλογός του είναι “δολοφόνος”.

Απαντώντας σε ερώτημα εκπροσώπου των κατοίκων της Κριμαίας, με τους οποίους συνεόρτασε την 7η επέτειο της επιστροφής της χερσονήσου σε ρωσική κυριαρχία, ο Πούτιν θυμίζει τις πιο εγκληματικές σελίδες της αμερικανικής ιστορίας, αντιστρέφοντας τις κατηγορίες εναντίον του.

Εξ ιδίων κρίνει το αμερικανικό κατεστημένο τα αλλότρια, καταλήγει ο Πούτιν, σε μια δήλωση, η οποία μοιάζει ιστορική, σε μια εποχή, που τα σύννεφα ενός νέου Ψυχρού και όχι μόνο Πολέμου πυκνώνουν εκ νέου. “Στην ιστορία κάθε λαού, κάθε κράτους, υπάρχουν πολλά, πολύ βαριά, δραματικά και αιματηρά γεγονότα.Αλλά όταν αξιολογούμε άλλους ανθρώπους, ή όταν αξιολογούμε ακόμη κα άλλα κράτη, άλλους λαούς, είναι σαν να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Πάντοτε βλέπουμε εκεί μέσα τον εαυτό μας, γιατί αποδίδουμε στον άλλο άνθρωπο ό,τι έχουμε μέσα μας, ό,τι στην ουσία είμαστε εμείς οι ίδιοι” τόνισε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ντουμπάι: «Πλημμύρισε» από εγκλωβισμένους επιβάτες το αεροδρόμιο

Κασσελάκης κατά Αυτιά: Χουντικό το σύνθημα «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»

Πήγε στην τράπεζα με τον νεκρό θείο της ως εγγυητή για να πάρει… δάνειο

Κυρώσεις στην Τεχεράνη από την Ε.Ε.

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα