ΑΘΗΝΑ
16:59
|
30.06.2026
Νωρίτερα σήμερα το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι σκόπιμα αποφάσισε να μην αποκαλύψει την ονομασία του εμβολίου που επρόκειτο να λάβει ο Ρώσος πρόεδρος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος πρόεδρος Βαντίμιρ Πούτιν έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και νοιώθει καλά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ στο πρακτορείο TASS, προσθέτοντας ότι αύριο Τετάρτη θα έχει μια πλήρη εργάσιμη ημέρα.

«Ο Πούτιν έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού. Αισθάνεται καλά. Αύριο θα έχει μια πλήρη εργάσιμη ημέρα», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Νωρίτερα σήμερα το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι σκόπιμα αποφάσισε να μην αποκαλύψει την ονομασία του ρωσικού εμβολίου που επρόκειτο να λάβει ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Σκόπιμα δεν λέμε ποιο εμβόλιο θα κάνει ο πρόεδρος, σημειώνοντας ότι και τα τρία ρωσικά εμβόλια είναι απολύτως αξιόπιστα και αποτελεσματικά», είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Πηγές: ΑΘΗΝΑ 9.84

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ιράν θα ελέγχει εάν οι ΗΠΑ συμμορφώνονται με το μνημόνιο (όχι το αντίθετο…)

Έχει γίνει η Ελλάδα ο Δούρειος Ίππος του Ισραήλ στον Κόλπο; – Middle East Eye

Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο και τη Γάζα

Προβάδισμα της Φουτζιμόρι στο Περού, μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα