ΑΘΗΝΑ
13:33
|
15.04.2021
Σε ανακοίνωσή της διαψεύδει τα δημοσιεύματα και καταγγέλλει "τη διασπορά των ψευδών ειδήσεων που υποβαθμίζουν την αυτοθυσία του προσωπικού".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η διοίκηση του ΓΝΑ “Λαϊκού”, σε ανακοίνωσή της, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που, από νωρίς το πρωί, αναφέρουν ότι το βράδυ της Τρίτης διακόπηκε η εφημερία του νοσοκομείου γιατί δεν υπήρχαν άλλα κρεβάτια για να πραγματοποιηθούν εισαγωγές ασθενών.

Η διοίκηση τονίζει ότι η εφημερία “ξεκίνησε με 19 κενές κλίνες σε σύνολο 86 απλών κλινών Covid”, σημειώνοντας ότι έγιναν συνολικά 35 εισαγωγές ασθενών.

Επιπλέον, λέει ότι “ουδέποτε κατέρρευσε και ουδέποτε διακόπηκε η εφημερία” και καταγγέλλει ως ανεπίτρεπτη τη “διασπορά ψευδών ειδήσεων που υποβαθμίζουν το τεράστιο έργο και την αυτοθυσία του προσωπικού”.

Το πρωί της Τετάρτης (23/3), ο προϊστάμενος της μονάδας Covid του Λαϊκού, Νίκος Ορφανός, μιλώντας στο OPEN, περιέγραψε μια εφιαλτική εφημερία. Είπε ότι και τα 90 κρεβάτια του νοσοκομείου είναι γεμάτα, τονίζοντας ότι υπάρχουν 7 φορεία σε θαλάμους αλλά και δυο διασωληνωμένοι ασθενείς που περιμένουν να μεταφερθούν σε άλλο νοσοκομείο. Ο ίδιος ανέφερε ότι το βράδυ της Τρίτης όταν ο όγκος των εισαγωγών ήταν μεγάλος, διεκόπη για λίγο η εφημερία.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης

“Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν αναληθώς ότι το Νοσοκομείο μας σταμάτησε να δέχεται περιστατικά Covid κατά τη διάρκεια της χθεσινής εφημερίας, έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

Η εφημερία 23-24/03/2021 του ΓΝΑ ‘ΛΑΪΚΟ’, για τη διαχείριση ασθενών Covid, ξεκίνησε με 19 κενές κλίνες σε σύνολο 86 απλών κλινών Covid που διαθέτει το Νοσοκομείο μας, ενώ κατά τη διάρκεια της εφημερίας έγιναν 8 εξιτήρια.

Έγιναν 35 εισαγωγές ασθενών, είτε με επιβεβαιωμένη λοίμωξη Covid, είτε ασθενών για τους οποίους αναμένεται το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου – και νοσηλεύονται ως «ύποπτα» περιστατικά.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ και υπήρχε διαρκής παρακολούθηση αυτής.

ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡETAI ΟΤΙ ΣΤΙΣ 21:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ Ή ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. Άλλωστε, στις 21:00 το βράδυ είχαμε ακόμη 12 κενές κλίνες.

Όλοι οι ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Covid σε ασφαλείς συνθήκες, υπό την φροντίδα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, που αποδομούν και υποβαθμίζουν το τεράστιο έργο και την αυτοθυσία του προσωπικού του Νοσοκομείου μας, δημιουργεί αναστάτωση και φόβο τόσο στους συμπολίτες μας, όσο και στα υγειονομικά στελέχη.

Και κάτι τέτοιο, είναι ανεπίτρεπτο στην πρωτοφανή μάχη που δίνουμε με την πανδημία”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τα εμβόλια δεν τα φέρνει ο καπιταλισμός αλλά τα δημόσια κεφάλαια

Ο Τζον Κλιζ “σφάζει” με το χιούμορ του την πολιτική ορθότητα

Ο Πολιτισμός στους δρόμους – 13 μήνες σε αναστολή λειτουργίας

Hγέτες και νομπελίστες ζητούν να καταργηθούν οι πατέντες των εμβολίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα