ΑΘΗΝΑ
14:02
|
15.04.2021
Υπέρ της μετακίνησης από νομό σε νομό είναι η Ντόρα Μπακογιάννη που δεν κρατιέται με τίποτα από το να κάνει Πάσχα στο...χωριό της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έτοιμη για αντάρτικο είναι η Ντόρα Μπακογιάννη σε περίπτωση που εξακολουθήσουν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις των πολιτών και δεν μπορέσει να κάνει Πάσχα στο… χωριό.

Απαντώντας με χιούμορ σε ερώτηση δημοσιογράφου στον ΣΚΑΪ για το εάν οι πολίτες θα μπορέσουν να ταξιδέψουν εκτός νομών το Πάσχα, έσπευσε να δηλώσει ότι ό,τι και να γίνει εκείνη δεν θα την κρατήσει κανένας από το να μην πάει στην Κρήτη, υπονοώντας ότι είναι έτοιμη ακόμα και για αντάρτικο. 

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό τις μέρες του Πάσχα, υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, όπου ο κίνδυνος της διασποράς είναι μεγάλος.

Τόνισε, ότι είναι καλύτερα να ψήσει κάποιος στην αυλή του χωριού από το να μαζευτούμε δέκα άτομα σε ένα διαμέρισμα στην πόλη.

Ωστόσο κλείνοντας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα μπορέσουμε να φύγουμε από τα αστικά κέντρα και να κάνουμε Πάσχα στο χωριό.

Σχετιικά με το υποτιθέμενο αντάρτικο της κ. Μπακογιάννη, όλοι γνωρίζουμε ότι ως βουλευτής Χανίων δικαιούται να μετακινηθεί στην εκλογική Περιφέρειά της για τη άσκηση των καθηκότων της. Οπότε το σχόλιο περί “ανυπακοής” αντανακλούσε περισσότερο την ψυχολογία των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων που έχουν πιεστεί αφόρητα από τα συνεχή lockdown και δεν κρατιούνται με τίποτα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

To Κρεμλίνο προειδοποιεί με αντίποινα στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ

Πρωτοσέλιδο “καρφί” από “Δημοκρατία” στον “πάντα ανέμελο Μητσοτάκη”

Από 24 έως 27 Ιουνίου το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Σε εξέλιξη πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα