ΑΘΗΝΑ
03:49
|
06.07.2022
Άλλη μία σκανδαλώδης απευθείας ανάθεση προσθέτει στο βιογραφικό της η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλη μία σκανδαλώδης απευθείας ανάθεση προσθέτει στο βιογραφικό της η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, η οποία αποφάσισε την προμήθεια σε χλωρίνες και απορρυπαντικά πλυντηρίων για φυλακές της χώρας, έναντι των 144.044,80 ευρώ από μια εταιρεία η οποία ιδρύθηκε μόλις πριν από τρεις μόλις.

Πρόκειται για την η εταιρεία KINGSTON MEDICAL E.E. η οποία συστάθηκε στις 15 Δεκεμβρίου του 2020 κατάφερε να εξασφαλίσει την εν λόγω προμήθεια που αφορά και στο κατάστημα κράτησης ανηλίκων του Βόλου, την ώρα όμως που δεν έχει ούτε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, ούτε και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έγγραφο από Διαύγεια

Μάλιστα, όπως προκύπτει από στοιχεία στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ), ως έδρα δηλώνεται η διεύθυνση κατοικίας της ιδιοκτήτριας και βασικής εταίρου, στο Περιστέρι.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η εν λόγω εταιρεία έχει σύμφωνα με το καταστατικό της δυνατότητα πώλησης όχι απλώς απολυμαντικών και καθαριστικών ειδών, αλλά και φυτών ακόμη και ζώων συντροφιάς.

Έγγραφο από ΓΕΜΗ

Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Νικολάου από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, έχει βάλει την υπογραφή της σε συμβάσεις συνολικού ύψους τουλάχιστον 1.747.935,6 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, από την εξέταση των οποίων προέκυπταν ακόμα και ανατιμήσεις 454%, ενώ απευθείας αναθέσεις πραγματοποιήθηκαν και σε εταιρείες νεοσύστατες με μια εξ αυτών να συστήνεται μόλις τέσσερις ημέρες πριν την ανάθεση. Σε άλλη περίπτωση την ανάθεση έλαβε παντοπωλείο.

Πηγές: Αυγή, ThePressProject

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στρατηγική η αμυντική σχέση Ελλάδας-Ισραήλ

Απομακρύνεται από το πόστο του Πρέσβη της Ουκρανίας στη Γερμανία ο Μέλνικ

Υπό κατάρρευση η κυβέρνηση Τζόνσον λένε οι Εργατικοί

Μαζικές επενδύσεις στις ΑΠΕ προωθεί η Γερμανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα