ΑΘΗΝΑ
23:09
|
08.02.2023
Δέσμευση για επικοινωνία με Βορίδη για παράταση των συμβάσεων τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες στην καθαριότητα του υπουργείου Οικονομικών, ζητώντας νομοθετική πρωτοβουλία για να μη χάσουν τις θέσεις εργασίας τους αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δύο ημέρες, 31 Μαρτίου, λήγουν οι συμβάσεις των εργαζόμενων και βρεθούν χωρίς εργασία.

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας συναντήθηκε με την εκπρόσωπο της επιτροπής των εργαζομένων, Τζένη Μπάλα, και με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε δέσμευση στους εργαζόμενους ότι θα υπάρξει επικοινωνία με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο παράτασης των συμβάσεων.

Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από συνδικάτα εργαζομένων στον χώρο και σ’ άλλους κλάδους, όπως το συνδικάτο καθαριστών Νομού Αττικής. Οι εργαζόμενοι διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και μετά την ημερομηνία λήξης της σύμβασης, ζητώντας άμεση και οριστική λύση με την εργασιακή τους σύμβαση, ώστε να μη βρεθούν πάλι στην ίδια θέση στο μέλλον.

Με πληροφορίες από Εφ.Συν, Αυγή

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χωρίς τέλος η αύξηση των θυμάτων από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία

Ελεύθερος με αναστολή ο Πέτρος Φιλιππίδης

Βρήκαν συνδυασμό που αυξάνει τις πιθανότητες ψυχικών διαταραχών.

Οκταετή κάθειρξη στον Πέτρο Φιλιππίδη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα