ΑΘΗΝΑ
19:16
|
02.05.2024
Την αποχή του ΜέΡΑ25 και από την ψηφοφορία και από τις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής κατά του Νίκου Παππά ανακοίνωσε ο γραμματέας του κόμματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αποχή του ΜέΡΑ25 και από την ψηφοφορία και από τις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής κατά του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παπά, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στη συζήτηση στην Ολομέλεια για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ο κ. Βαρουφάκης επιτέθηκε τόσο στη ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «οπερέτα αντιπαράθεσης» και χαρακτηρίζοντας τα δύο κόμματα «συνένοχους στη συμπαιγνία».

Ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι το κόμμα του «έχει την υποχρέωση να εκφράσει την αηδία του και να καταγγείλει αυτή την επαίσχυντη διαδικασία απέχοντας».

«Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς ένα στόχο έχουμε: Να βρισκόμαστε εμπόδιο στην παρασιτική ολιγαρχία που σήμερα εκφράζει ο κ. Μητσοτάκης. Όρεξη για διμέτωπο δεν έχουμε. Αν κάνουμε διμέτωπο είναι επειδή η ηγεσία σας έφτιαξε, εδώ και καιρό, κοινό μέτωπο με την ΝΔ.», είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κος Βαρουφάκης.

Πηγές: Κανάλι της Βουλής

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισης ασκεί ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Μαινόμενος Ερντογάν για την δυτική υποκρισία στο θέμα της Παλαιστίνης

«Τουλάχιστον 51» οι νεκροί της σφαγής στο Σπίτι των Συνδικάτων της Οδησσού

Το δράμα στη Γάζα στο επίκεντρο της συνάντησης Μελόνι – Αμπντάλα Β’

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα