ΑΘΗΝΑ
05:21
|
24.04.2024
Απρόσμενη θεωρείται η επιτυχία στις ΗΠΑ ενός αστυνομικού θρίλερ με Ρώσο σκηνοθέτη και Αμερικανούς πρωταγωνιστές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Ο Κανένας”, μία ρώσικη ταινία με πρωταγωνιστές Αμερικανούς γνωστούς ηθοποιούς, σπάει εδώ και μία βδομάδα “ταμεία” σε όσες πολιτείες έχουν ανοικτές τις κινηματογραφικές αίθουσες. Οι εισπράξεις μόνον από την πρώτη βδομάδα προβολής της στις ΗΠΑ ξεπέρασαν ήδη τα 6,7 εκατομμύρια δολάρια. Σύντομα όμως, όπως δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο ΤΑΣΣ ο σκηνοθέτης της, Ιλιά Ναϊσούλερ, θα αρχίσει να προβάλλεται σε όλο τον κόσμο, κάνοντας την αρχή από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Μια τέτοια επιτυχία ήταν απρόσμενη, δήλωσε ο Ιλιά Ναϊσούλερ προσθέτοντας ότι είναι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που είχε η ταινία τόσο στην Αμερική όσο και στην Ρωσία όπως και ότι θα συνεχίσει την συνεργασία με τα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλυγουντ.

Η ταινία «Ο κανένας» έχει ως θέμα την καθημερινή ζωή ενός μεσήλικα άνδρα, η οποία κυλάει ανάμεσα στο σπίτι και τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα όμως ο κεντρικός αυτός ήρωας έχει ένα σκοτεινό παρελθόν.

Bob Odenkirk in Universal’s Nobody, with inset of Ilya Naishuller

Κάποτε έβγαζε τα προς το ζην σκοτώνοντας ανθρώπους. Εκτελούσε συμβόλαια θανάτου για το χρήμα. Κάποια στιγμή όμως αναγκάζεται να θυμηθεί τις παλιές του αυτές συνήθειες, όταν προσπαθεί να σώσει από χούλιγκανς μια γυναίκα, τραυματίζοντας έναν από αυτούς που της είχαν επιτεθεί. Ο άνθρωπος όμως που τραυμάτισε είναι ο αδερφός ενός τοπικού αρχηγού συμμορίας του υποκόσμου, ο οποίος θέλει να πάρει εκδίκηση.

Κύριος πρωταγωνιστής στην ταινία είναι ο Αμερικανός ηθοποιός Μπομπ ‘Οντεκερκ (έπαιζε στις σειρές «Breaking Bad», «Better Call Saul»). Παίζουν επίσης ο Αμερικανός ηθοποιός Κρίστοφερ Λόιντ, η Δανέζα ηθοποιός Κόνι Νίλσεν και οι Ρώσοι ηθοποιοί Αλεξέι Σερεμπριακόφ και Αλεξάντρ Παλ.

Το σενάριο της ταινίας έγραψε ο Ντέρεκ Κόλσταντ, γνωστός από το σενάριο της ταινίας John Wick.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Κλειστός την Παρασκευή, 26/4 ο αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου

Όλαφ Σολτς: «Ο Πούτιν δεν έχει το δικαίωμα να επικαλείται τον Καντ»

Ιταλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα