ΑΘΗΝΑ
15:51
|
26.04.2024
Στο πλευρό των εργαζομένων του Θριασίου βρέθηκε αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση σωματείων εργαζομένων σε νοσοκομεία έξω από το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο νοσοκομείο για σήμερα Πέμπτη 11:00 -15:00.

Οι ίδιοι κάνουν λόγο παραβίαση υγειονομικών πρωτοκόλλων, μεγάλων ελλείψεων προσωπικού και για «επικίνδυνες συνθήκες νοσηλείας περισσότερων των 120 ασθενών με covid-19».

Στο πλευρό των εργαζομένων του Θριασίου βρέθηκε αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο με χθεσινή ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν ότι «στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας, αν και παραμένουν κενές 46 οργανικές θέσεις προσωπικού, μετακινούν γιατρούς για εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων. Το Κέντρο Υγείας Ασπροπύργου στελεχώνεται μόνο από 6 γιατρούς και ελάχιστο νοσηλευτικό προσωπικό. Στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, αν και προβλέπονται 11 οργανικές θέσεις γενικών γιατρών, έχουν απομείνει μόνο 2 μόνιμοι και 1 επικουρικός».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από τις ΗΠΑ στο Παρίσι: Φοιτητές απέκλεισαν πανεπιστήμιο σε αλληλεγγύη στη Παλαιστίνη

Ρέθυμνο: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι φοιτητών

Παραδόθηκε το πόρισμα του υπ. Εσωτερικών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Ουκρανία: Σύλληψη και προφυλάκιση Μητροπολίτη για συνεργασία με τις Ρωσικές αρχές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα