ΑΘΗΝΑ
21:17
|
17.06.2024
Δύό αδέλφια ηλικίας 19 και 21 ετών, που έπασχαν από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, αγόρασαν κανονικά όπλο και σκότωσαν τα άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειάς τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην περίπτωση της εξαμελούς οικογένειας των Τάουχιντ από το Τέξας η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία. Δύο αδέλφια, με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, ο 19χρονος Φαρχάν Τάουχιντ και ο 21χρονος αδελφός του Τανβίρ Τάουχιντ, έκλεισαν μεταξύ τους “συμβόλαιο θανάτου” σε βάρος των άλλων τεσσάρων μερών της οικογένειας: του 54χρονου πατέρα τους, Ταουχίντουλ Ισλάμ, της 56χρονης μητέρας τους Ιρέν Ισλάμ, της 77χρονης γιαγιάς τους, Αλτάφουν Νέσα και της 19χρονης δίδυμης αδελφής του Φαρχάν, Φαρμπίντ Τάουχιντ.

Τους εκτέλεσαν όλους το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Όμως,η συμφωνία είχε στο τέλος έναν ακόμη όρο: την αυτοκτονία των δύο δολοφόνων…

Το μίτο του δράματος ξετύλιξε η αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε λίγο αφότου βρέθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας, οι σοροί των άτυχων θυμάτων από τους αστυνομικούς της πόλης Άλεν στο Τέξας.

Την αστυνομία είχαν ειδοποιήσει συγγενείς που ανησυχούσαν για την τύχη της οικογένειας όταν διάβασαν την αποχαιρετιστήρια επιστολή που έγραψε ο 19χρονος Φαρχάν Τάουχιντ στο Instagram.

Όπως ανακοίνωσαν αστυνομικοί αξιωματούχοι, το μακελειό διαδραματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου. Ο 19χρονος Φαρχάν Τάουχιντ εξηγούσε σε αυτήν την επιστολή ότι είχε συνάψει μια συμφωνία με τον αδελφό του Τανβίρ Τάουχιντ, 21 ετών, με την οποία υποσχόταν ο ένας στον άλλο «να αυτοκτονήσουν και να σκοτώσουν ολόκληρη την οικογένειά τους».

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Τα δύο αδέλφια αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια, εξηγούσε ο Φαρχάν Τάουχιντ σε αυτήν την επιστολή, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Washington Post.

Ο ίδιος είχε κατάθλιψη από το κολέγιο και παρά τη βοήθεια που του είχε προσφέρει η οικογένειά του, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε πρόσφατα. Ο φοιτητής Επιστημών Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Όστιν, περιέγραφε πως τον έδιωξαν από τη φοιτητική εστία τον χειμώνα αφού είπε ότι θα σκότωνε την οικογένειά του.

Επιστρέφοντας στο Άλεν, στις βόρειες συνοικίες του Ντάλας, βρέθηκε ξανά με τον Τανβίρ Τάουχιντ, ο οποίος «έπασχε από κατάθλιψη και από διαταραχή κοινωνικού άγχους». Οι δύο αδελφοί αποφάσισαν τελικά να σκοτώσουν όλη την οικογένειά τους προτού αυτοκτονήσουν.

Νόμιμα καθόλα όπλο…

Ο Τανβίρ είχε πρόσφατα αγοράσει νόμιμα ένα όπλο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στην επιστολή του επιβεβαίωνε ότι είπε ψέματα στις αρχές διαβεβαιώνοντάς τις πως δεν υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα, ώστε να μπορέσει να αγοράσει το όπλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τουλάχιστον 26 παιδιά ανάμεσα στους δεκάδες αγνοούμενους ανοικτά της Καλαβρίας

Συνελήφθη επ’αυτοφώρω για ληστεία ανηλίκων 16χρονος στην Κηφισιά

Σύρος: Πυροβόλησαν και σκότωσαν άλογο ιππασίας

Ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη, δεν σας φτάνει;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα