ΑΘΗΝΑ
21:20
|
23.04.2024
“Περιμένω κι εγώ να ακούσω τις απαντήσεις της Κυβέρνησης μέσω του αρμόδιου υπουργού”, είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Ορθώς το έφερε η αντιπολίτευση το θέμα Φουρθιώτη στη Βουλή. Περιμένω κι εγώ να ακούσω τις απαντήσεις που θα δώσει η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υπουργού” δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης ως προς το σκέλος της προστασίας που παρείχε η ελληνική αστυνομία στον τηλεπαρουσιαστή, εκδότη εφημερίδας και ατζέντη.

Ο κ. Κακλαμάνης, είπε ακόμα ότι οι καταγγελίες για την προσπάθεια Φουρθιώτη να εξαπατήσει το δημόσιο και να εισπράξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το πρόγραμμα Συν-Εργασία θα πρέπει να διερευνηθούν είτε αυτεπαγγέλτως από τον εισαγγελέα, είτε με πρωτοβουλία της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας.

Στη συνέχεια σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τη δήλωση περί εισβολής του τηλεπαρουσιαστή με μπράβους στο Υπουργείο είπε πως “δεν του έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο όπως και στη συντριπτική πλειονότητα των πολιτικών όλων των παρατάξεων”.

Τέλος, ο Νικήτας Κακλαμάνης στάθηκε στο πλευρό του Γιάννη Βρούτση που δέχεται εσωκομματικά πυρά για την επιλογή του να μιλήσει στο Documento λέγοντας πως πιστεύει ότι ο πρώην υπουργός επέλεξε αυτή την εφημερίδα γιατί είχε ως κύριο θέμα την υπόθεση Φουρθιώτη.

Πηγή: ANT1

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Η διπλωματία του πιτόγυρου έχει και τα όριά της…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα