ΑΘΗΝΑ
22:08
|
19.04.2024
Για δολοφονία χαρακτήρος και fake news κάνει λόγο η υπουργός Πολιτισμού. Διαψεύδουν άνθρωποι του Πολιτισμού. «Πάρτι» στο Twitter.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως» τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για στοχοποίηση της Λίνας Μενδώνη και «fake news», στα οποία αναλώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ «στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται» στην Ακρόπολη.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού

Η στοχοποίηση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη έχει ξεπεράσει τα όρια της αντιπολιτευτικής κριτικής. Είναι δολοφονία χαρακτήρος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του δεν έκανε απολύτως τίποτε για τον πολιτισμό, στα δύο σχεδόν χρόνια που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αναλώνεται σε fake news στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται. Τα έργα στην Ακρόπολη τον έχουν ξεπεράσει. Αυτό είναι το μήνυμα από τους επισκέπτες του χώρου. Όσο ο χώρος ήταν κλειστός είχαν περιθώριο για ασύστολα ψέματα και διαστρεβλώσεις. Τώρα ΟΧΙ.

Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως. Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πινακίδων, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αναρτηθούν εντός των επομένων ημερών.

Διάψευση από ανθρώπους του χώρου του Πολιτισμού

Την ανακοίνωση ωστόσο του Υπουργείου ωστόσο διαψεύδει σειρά ανθρώπων που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του Πολιτισμού. Η αρχισυντάκτης του πολιτιστικού ρεπορτάζ του ιστότοπου News247, Nαταλί Χατζηαντωνίου έκανε λόγο σε ανάρτησή της στο Facebook για «δολοφονία χαρακτήρος της κα Μενδώνη από την ίδια την κα Μενδώνη».

Πρώτα συνάπτει σύμβαση δωρεάς που προβλέπει μεταξύ πολλών άλλων την τοποθέτηση στην Ακρόπολη επιγραφής χ 3 στην οποία θα…

Posted by Nathalie Hatziantoniou on Tuesday, April 6, 2021

Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής εκλεγμένη με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα, έκανε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook λόγω για «φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια μιλάνε για fake news», δημοσιοποιώντας παράλληλα την επίμαχη Σύμβαση δωρεάς.

Η Μενδώνη και τα fake newsΤο Υπουργείο Πολιτισμού έβγαλε ανακοίνωση στην οποία τολμάει να μιλά για Fake news -και…

Posted by Δέσποινα Κουτσούμπα on Tuesday, April 6, 2021

«Πάρτι» στο Twitter για την επιγραφή της στην Ακρόπολη

Σφοδρή κριτική δέχτηκε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι χλεύασαν με τον δικό τους, καυστικό τρόπο την κίνησή της να βάλει στην Ακρόπολη επιγραφή με το όνομά της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα