ΑΘΗΝΑ
11:36
|
19.04.2024
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για το θάνατο 77χρονου διασωληνωμένου άνδρα στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν ο 77χρονος ασθενής με κορονοϊό ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στον Ερυθρό Σταυρό, νοσοκομείο αποκλειστικά για ασθενείς με Covid-19, έχασε ξαφνικά τη ζωή του παρ’ ότι η υγεία του δεν παρουσίαζε επιδείνωση.

Η γιατρός μπαίνοντας στον θάλαμο διαπίστωσε ότι το μόνιτορ στο οποίο ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος ασθενής εμφάνιζε ισοηλεκτρική γραμμή. Προσπάθησε να του κάνει ανάνηψη αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στην ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το μηχάνημα του 77χρονου ασθενούς είχε αποσυνδεθεί, κάτι που έδειχνε πως υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση και οι υποψίες αμέσως στράφηκαν στον 62χρονο που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο και ο οποίος δεν ήταν διασωληνωμένος. Ο φερόμενος δράστης φέρεται ότι μετακίνησε τη μάσκα του θύματος και αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος των μηχανημάτων.

Για τον 58χρονο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αλλά δεν μπορεί να μεταφερθεί στα κρατητήρια αφού νοσεί από κορονοϊό και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στις αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βύρωνας: Με περιπολικά, ΜΑΤ, πυροσβεστική η έξωση γυναίκας που είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα