ΑΘΗΝΑ
02:03
|
16.04.2021
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για το θάνατο 77χρονου διασωληνωμένου άνδρα στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν ο 77χρονος ασθενής με κορονοϊό ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στον Ερυθρό Σταυρό, νοσοκομείο αποκλειστικά για ασθενείς με Covid-19, έχασε ξαφνικά τη ζωή του παρ’ ότι η υγεία του δεν παρουσίαζε επιδείνωση.

Η γιατρός μπαίνοντας στον θάλαμο διαπίστωσε ότι το μόνιτορ στο οποίο ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος ασθενής εμφάνιζε ισοηλεκτρική γραμμή. Προσπάθησε να του κάνει ανάνηψη αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στην ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το μηχάνημα του 77χρονου ασθενούς είχε αποσυνδεθεί, κάτι που έδειχνε πως υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση και οι υποψίες αμέσως στράφηκαν στον 62χρονο που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο και ο οποίος δεν ήταν διασωληνωμένος. Ο φερόμενος δράστης φέρεται ότι μετακίνησε τη μάσκα του θύματος και αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος των μηχανημάτων.

Για τον 58χρονο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αλλά δεν μπορεί να μεταφερθεί στα κρατητήρια αφού νοσεί από κορονοϊό και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στις αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θέλει και λίγο σόου το στραπάτσο

Κορονοϊός: Η Γαλλία ξεπέρασε το όριο των 100.000 θανάτων

Κόβουν το επίδομα για αιτούντες άσυλο που μένουν εκτός δομών

Χωρίς μάσκες από την Κυριακή στο Ισραήλ!

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα