ΑΘΗΝΑ
01:03
|
16.04.2021
Διετάχθη έρευνα μετά από καταγγελία του νοσοκομείου – Δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο εγκληματικής ενέργειας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπό αδιευκρίνιστες και ύποπτες συνθήκες βρέθηκε νεκρός ένας 76χρονος άνδρας, ο οποίος βρισκόταν διασωληνωμένος εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στον “Ερυθρό Σταυρό” και η διαλεύκανση της υπόθεσης έχει ήδη ανατεθεί στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υγείας του ασθενούς παρουσίαζε σημάδια βελτίωσης, όταν ξαφνικά άρχισε να χτυπά ο συναγερμός του μηχανήματος μηχανικής υποστήριξης που δείχνει ότι βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Στον θάλαμο έσπευσαν οι γιατροί για να δουν τι συμβαίνει και βρήκαν νεκρό τον άνδρα. Παρά τις προσπάθειές τους να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν στην πρίζα οι μηχανισμοί υποστήριξης, ενώ μάρτυρας – κλειδί φέρεται να είναι ένας ακόμα ασθενής που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η έρευνα για την υπόθεση ξεκινά μετά από καταγγελία του νοσοκομείου. Η αστυνομία αναφέρει ότι εξετάζονται όλα τα σενάρια, από τεχνικό πρόβλημα στη λειτουργία του μηχανήματος μέχρι και το ενδεχόμενο ανθρώπινης παρέμβασης. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δε λειτούργησε ούτε το εφεδρικό μηχάνημα που χρησιμοποιείται σε τέτοιες περιπτώσεις.   

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα καταγράφηκε στον “Ερυθρό Σταυρό” ακόμα ένας θάνατος ασθενούς, που σύμφωνα με ειδικευμένη, περίμενε μία εβδομάδα σε κοινό θάλαμο για να βρεθεί κρεβάτι ΜΕΘ. 

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ, Εφ. Συν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θέλει και λίγο σόου το στραπάτσο

Κορονοϊός: Η Γαλλία ξεπέρασε το όριο των 100.000 θανάτων

Κόβουν το επίδομα για αιτούντες άσυλο που μένουν εκτός δομών

Χωρίς μάσκες από την Κυριακή στο Ισραήλ!

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα