ΑΘΗΝΑ
06:06
|
26.04.2024
Κακός χαμός επί σκηνής για το στέμμα – Με τραύματα στο κεφάλι και στο νοσοκομείο κατέληξε η νικήτρια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αστυνομία της Σρι Λάνκα συνέλαβε την Μις Κόσμος, Κάρολαϊν Τζούρι, η οποία φέρεται να επιτέθηκε εναντίον άλλης διαγωνιζόμενης με στόχο να της αρπάξει το στέμμα κατά τη διάρκεια διαγωνισμού ομορφιάς στη νησιωτική χώρα.

Ειδικότερα, η διαγωνιζόμενη Πουσπίκα Ντε Σίλβα ήταν αυτή που κατέκτησε τον τίτλο της Μις Σρι Λάνκα 2021 στα καλλιστεία που διοργανώθηκαν την περασμένη Κυριακή και μεταδόθηκαν από την τηλεόραση. Η πρώην νικήτρια Κάρολαϊν Τζούρι επιχείρησε να της αφαιρέσει το στέμμα δηλώνοντας ότι δικαιωματικά της ανήκε . Ισχυρίστηκε ότι η Πουσπίκα Ντε Σίλβα δεν μπορεί να είναι εστεμμένη μιας και είναι… χωρισμένη.

Η Μις Σρι Λάνκα 2021 αποχώρησε από τη σκηνή δακρυσμένη και τραυματισμένη στο κεφάλι. Αργότερα δήλωσε ότι δεν είναι χωρισμένη αλλά σε διάσταση.

Πάντως ο κανονισμός του διαγωνισμού ομορφιάς προβλέπει ότι ο τίτλος μπορεί να δοθεί σε παντρεμένη διαγωνιζόμενη αλλά όχι σε διαζευγμένη. “Υπάρχει ένας κανόνας που αποκλείει τις γυναίκες που έχουν ήδη παντρευτεί και έχουν πάρει διαζύγιο από την κατάκτηση του τίτλου, οπότε αναλαμβάνω να δώσω το στέμμα στη δεύτερη υποψήφια” δήλωσε η Τζούρι απευθυνόμενη στο κοινό.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η Μις Σρι Λάνκα ανακοίνωσε ότι κινηθεί νομικά σε βάρος της Μις Κόσμος για την “παράλογη και προσβλητική” ενέργεια σε βάρος της. “Είμαι μία γυναίκα που έχει χωρίσει και μεγαλώνει μόνη το παιδί της, όπως και πολλές άλλες που υποφέρουν σήμερα στη Σρι Λάνκα, αλλά δεν είμαι διαζευγμένη. Αυτό το στέμμα είναι αφιερωμένο σε αυτές τις γυναίκες, σε εκείνες που υποφέρουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μόνες τους. Μια γυναίκα που αρπάζει το στέμμα μιας άλλης γυναίκας δεν είναι αληθινή βασίλισσα”, ξεκαθάρισε Πουσπίκα Ντε Σίλβα.

Όπως αναφέρει το BBC άλλο ένα μοντέλο και διαγωνιζόμενη η Τσούλα Παντμέντρα συνελήφθη μαζί με την Τζούρι καθώς ενεπλάκη στον καβγά.

Πηγή: BBC


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

The Old Oak: A symbol of endurance

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα