ΑΘΗΝΑ
08:35
|
28.07.2021
Τελικά θα καταθέσει πρώτος ο Χρήστος Καλογρίτσας και όχι ο Κυριάκος Τόμπρας όπως επεδίωκε η ΝΔ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ραγδαία ανατροπή στη σειρά των μαρτύρων στην Προκαταρκτική. Ο πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει θα είναι τελικά ο Χρήστος Καλογρίτσας και όχι ο Κυριάκος Τόμπρας όπως επεδίωκε η ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αυγής, ο πρόεδρος της Επιτροπής Σταύρος Κελέτσης ενημέρωσε τα κόμματα ότι τη Δευτέρα θα βγάλει αναβλητική απόφαση για την συνεδρίαση της Τρίτης και θα συγκαλέσει την Επιτροπή την Τετάρτη.

Η ανατροπή προήλθε από την αδυναμία του Κ. Τόμπρα να καταθέσει, καθώς, όπως ενημέρωσε, βρίσκεται σε καραντίνα και την επόμενη εβδομάδα αναμένοντας την έκδοση δεύτερου μοριακού τεστ (με το πρώτο να είναι αρνητικό).

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ πρότεινε να καταθέσει πρώτος ο Κυριάκος Τόμπρας, στέλεχος των επιχειρήσεων Χρήστου Καλογρίτσα, που είχε υπό την ευθύνη του τις συζητήσεις με τον λιβανέζικο τεχνικό κολοσσό CCC. Η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από πλευράς της να καταθέσει πρώτος ο Χρήστος Καλογρίτσας, καθώς πάνω του στηρίζεται η όλη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παππάς παρεπέμφθη στην προανακριτική με 189 ψήφους υπέρ και 85 κατά σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην υπουργό Επικρατείας από 23-09-2015 έως 05-11-2016 και εν συνεχεία Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης έως τις 09-07-2019, κ. Νικόλαο Παππά κατά την άσκηση των καθηκόντων του και αφορούν δωροληψία πολιτικού αξιωματούχου κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση και παράβαση Καθήκοντος κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ κατά κυβέρνησης για την στάση της στην Κούβα

Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες:”Οι άνθρωποι δεν είναι πιόνια σε γεωπολιτικά παιχνίδια”

Συνάντηση Μητσοτάκη και Αναστασιάδη με το βλέμμα στην Τουρκία

Νέα απόρριψη των απαιτήσεων της Τουρκίας για αποστρατικοποίηση νησιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα