ΑΘΗΝΑ
17:00
|
25.04.2024
Καλείται να δώσει εξηγήσεις πάνω σε τρεις καταγγελίες. Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Γνωστός ηθοποιός έχει κληθεί σήμερα να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος των αδικημάτων που του αποδίδονται, στον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο. Ο ηθοποιός αναμένεται να ζητήσει προθεσμία, ώστε να μελετήσει τη δικογραφία με τον δικηγόρο του και εν συνεχεία να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του.

Ενδέχεται ωστόσο, να αιτηθεί την προθεσμία αλλά και να καταθέσει το υπόμνημα του μέσω του δικηγόρου του, χωρίς να παρουσιαστεί ο ίδιος αυτοπροσώπως στον εισαγγελέα. Μετά την παροχή εξηγήσεων, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα προβεί σε απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του γνωστού κωμικού ηθοποιού.

Στην περίπτωση άσκησης ποινικής δίωξης, τότε η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση θα διαβιβαστεί σε ανακριτή, ο οποίος με τη σειρά του θα καλέσει σε απολογία τον ηθοποιό. Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής τρεις γυναίκες εναντίον του γνωστού κωμικού. Από αυτές οι δύο έχουν καταγγείλει πως ο ηθοποιός προσπάθησε να τις βιάσει. Η τρίτη καταγγέλλουσα περιέγραψε ενώπιον του εισαγγελέα πράξεις, που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι είχε επισκεφθεί τον ηθοποιό στο θέατρο το 2008 προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Τότε εκείνος φέρεται να της επιτέθηκε και να την κακοποίησε σεξουαλικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυστραλία: Ξεβράστηκαν δεκάδες μαυροδέλφινα σε ακτή

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα