ΑΘΗΝΑ
14:48
|
25.04.2024
Αυξάνονται οι θάνατοι στο Ιράν, το οποίο επέβαλλε εκ νέου περιοριστικά μέτρα προκειμένου να εμποδίσει την επέλαση ενός τέταρτου κύματος της πανδημίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το υψηλότερο ημερήσιο ποσοστό θανάτων από τις αρχές Δεκεμβρίου κατέγραψε το Ιράν σήμερα, με 258 θανάτους από κορονοϊό να σημειώνονται το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Αυτό αυξάνει τον συνολικό αριθμό των θανάτων από τον κορονοϊό σε 64.490 στο Ιράν, τη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο στη Μέση Ανατολή.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/iran/

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Sima Sadat Lari δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ότι 21.063 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας σε 2.070.141.

«Δυστυχώς, τις τελευταίες 24 ώρες 258 άνθρωποι πέθαναν από τον ιό», δήλωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην κρατική τηλεόραση πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό ημερησίων θανάτων στη χώρα από τις 10 Δεκεμβρίου.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Υγείας του Ιράν, Saeed Namaki προειδοποίησε για περισσότερους θανάτους την ερχόμενη εβδομάδα, εάν οι Ιρανοί δεν τηρήσουν τα πρωτόκολλα υγείας.

Το Σάββατο, η Τεχεράνη επέβαλε περιοριστικά μέτρα 10 ημερών στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας (23 από τις 31 επαρχίες), προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση ενός τέταρτου κύματος του κορονοϊού. Επιχειρήσεις, σχολεία, θέατρα και αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναγκαστεί να κλείσουν, ενω απαγορεύτηκαν και οι συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα νηστείας του Ραμαζανιού που ξεκινά την Τετάρτη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Ξεκίνησε η δίκη 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα